Log på webshoppen

Sporbarhed på fisk

Der er fra Fødevarestyrelsens side et krav om, at man i køkkenerne kan dokumentere sporbarheden på den fisk, man serverer for sine gæster.

De oplysninger, der skal være tilgængelige på emballagen fra leverandør/producent, er:

  • Fiskens danske og latinske betegnelse
  • Fremstillings- og el. pakkedato
  • Batch nr./lot nr.
  • Fangststed og -område
  • Fangstredskab
  • Fiskefartøjets ID nr.

Vi anbefaler, at I, hver gang I modtager fisk, tager et billede af etiketten, alternativt fysisk gemmer etiketten i jeres egen kontrolmappe, således at I over for tilsynsførende fra Fødevarestyrelsen kan dokumentere, at det er muligt at spore den fisk, I serverer.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk