Log på webshoppen

Produktviden fra Arla: Bæredygtighed

Flere bæredygtige måltider i 2018

Større bevidsthed om, at de måltider vi spiser, bidrager til kampen for en mere bæredygtig verden tager for alvor fart i 2018. Tal fra Landbrug og Fødevarer (2017) viser, at 56% tænker over bæredygtighed, når de køber mad. Over 50% af danskerne spiser kødfri aftensmad én dag om ugen. Det er en stigende tendens, især hos de yngre målgrupper. Flexitarer, Pescetarer og Klimatarer uanset begreb er grønne retter på menuen i en kantine-aktuel madtrend. For de fleste handler det om at tage ansvar og have en køkkenholdning til at bruge ressourcer bedst muligt af hensyn til klimaet og fremtiden. Det betyder nye gode køkkenvaner, hvor der tænkes anderledes, nyt, baglæns og fremad. Vi ser kantiner, der skruer op for det grønne og ned for kød. Tænker i sæson og nærhed, forarbejdnings grader, er 100% spildbevidste, tænker cirkulært og er konstant nytænkende, så maden matcher en bæredygtig fremtid med fokus på mere klimavenlige menuer. Forandringsmusklen stimuleres som aldrig før.

Mer’ velsmag med mejeri

Vegetar-retter kræver moderne nytænkning og frem for alt at undgå vegetar-fælden, hvor kød erstattes af kød alternativer. Hos Arla Foodservice udvikler vi vegetarretter, der er fuldendte i sig selv med stor velsmag og spiseoplevelse. Mejeri klær’ grønne retter rigtig godt fx. kan du med ost smagssætte vegetarretter med umamismag og skabe spændende konsistenser, fylde og tekstur med fløde og syrnede produkter.

Bæredygtig tatar

Rødbeder – kefir – dild – nødder.

ESSENS Kefir, Arla skyr og Arla flødeost naturel er rørt til en luftig, fløjsblød, umami givende dild/kefircreme som modspil til rødbedens karakteristiske smag.

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk