Log på webshoppen

Bæredygtighed & Convenience

Hos bageriet Miss Bagel har de i længere tid arbejdet på at udvikle en håndfuld nye økologiske brød. De nye økologiske convenience brød skal gøre det nemmere for forbrugerne at spise bæredygtigt, også når han eller hun er på farten og spiser ude.

Det drejer sig for det første om to lækre økologiske bagels: Økologisk Bagel Sesam samt Økologisk Bagel Grov.

For Miss Bagel er det ikke noget nyt at arbejde med bæredygtighed og det handler ikke blot om at imødekomme den stadig voksende efterspørgsel på økologisk convenience food. Det handler om at levere et så rent og bæredygtigt produkt som muligt. Således er størstedelen af Miss Bagels øvrige brød lavet på dansk mel, af mærket Naturaks, der høstes og dyrkes uden brug af stråforkorter og efterfølgende kontrolleres for nedvisningsmidler.Hos det lille bageri i Espergærde er de stolte af deres håndværk og lægger meget arbejde i løbende at perfektionere opskrifterne og finde de helt rigtige ingredienser. Margarine hører f.eks. ingen steder hjemme i Miss Bagels bagværk, de bruger udelukkende rigtigt smør for at opnå den gode smag og alle brød er produceret af ingredienser der indeholder et minimum af tilsætningsstoffer, uanset om de er økologiske eller ej.

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk