Log på webshoppen

Produktnyhed fra EuroPoultry

Kyllingebryst Supreme, Statler Chicken, Airline Chicken … Denne særlige udskæring har fået mange kaldenavne i tidens løb, men har altid været kendt for at være en råvare af høj kvalitet.

Udskæringen foregår i hånden, hvor man udover kyllingebrystet har bevaret den øverste del af vingebenet. Det giver en naturlig og autentisk kødstruktur, som toner flot frem på tallerkenen, og med det bevarede vingeben får dine gæster en ekstra, lille gevinst ved kyllingebrystet.

Den særlige udskæring har gennem tiden gjort Kylling Supreme til en attraktiv råvare – i en sådan grad, at den har forskellige navne på dåbsattesten.

Det første navn kan dateres tilbage til 1907, da den verdenskendte hotelkæde, Statler Hotels, åbnede sit første hotel i Buffalo, New York. Dengang var det kun de velhavende, der havde råd til at gå på hotel, og fra menukortene kunne de bestille en ”Statler Chicken”.

Et andet navn tog form for omkring 20 år siden, dengang det var en luksus at rejse med fly. Her blev udskæringen serveret ombord på flyene til de heldige passagerer, der havde råd til en flybillet. Og meget passende fik den navnet: ”Airline Chicken”.

Nu har vi også fået fingrene i denne populære råvare, og vi har været på inspirationstur i det traditionsrige, franske køkken og valgt navnet ”Supreme” – opkaldt efter den franske udtale for udskæringen: suprême de volaille.

Vil du se flere af vores rå fjerkræprodukter fra Chefs Club, kan du tage et kig i vores online katalog.

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk