Log på webshoppen

Catering Engros passer på dine personlige data

Registrering af dine kontaktoplysninger

Som kunde hos Catering Engros og dermed FoodService Danmark har vi udelukkende registreret persondata på dig som kontaktperson, eller dig som er ejer af en enkeltmandsvirksomhed eller lignende. FoodService Danmark er ansvarlig for den behandling, vi foretager af dine persondata.

 

Hvordan behandler vi dine data

Vi vil til enhver tid sørge for at opbevare og behandle dine data sikkert og fortroligt og altid i overensstemmelse med den gældende danske persondatalov samt EU’s persondataforordning.

 

Hvad bruger vi dine data til

Hvis du er kontaktperson anvendes dine data udelukkende i forbindelse med tilbudsgivning og korrespondance med virksomheden.

Har du en enkeltmandsvirksomhed, bruger vi dine data ved behandlinger i forbindelse med tilbudsgivning, kreditvurdering, opsamling og eksekvering af ordrer, levering af varer samt fakturering og opkrævning af betaling. Regnskabsrelevante oplysninger slettes eller anonymiseres i henhold til regnskabsloven, hvor øvrige oplysninger slettes umiddelbart efter endt samarbejde.

Som kreditkunde videregiver vi dine oplysninger til vores kreditforsikringsselskab, i forbindelse med vores dækning som forsikringskunde. Som PBS-kunde videregiver vi dine oplysninger til Nets i forbindelse med inddrivelsen af vores tilgodehavende.

Yderligere oplysninger om købsmønster, kontaktoplysninger og lignende vil ikke blive videregivet, men vil udelukkende blive behandlet af FoodService Danmark.

I vores øvrige markedsføring til dig som kunde har vi indsamlet separat samtykke og behandlingen af personoplysninger i den henseende er i overensstemmelse med den pågældende samtykkeerklæring.

 

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, hvor vi har oplysningerne fra, og hvad vi bruger dem til. Du er samtidig berettiget til at få at vide, hvor længe vi opbevarer dine oplysninger, samt hvem vi eventuelt videregiver oplysningerne til.

Har vi registreret forkerte, irrelevante eller ikke fyldestgørende oplysninger, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Du har ligeledes mulighed for at gøre indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger, såfremt din indsigelse er berettiget, vil vi stoppe al behandling af dine oplysninger. Du kan ligeledes anmode om at vi sletter alle oplysninger, vi har om dig – er det muligt og foreneligt med øvrig lovgivning, vil vi herefter slette alle dine oplysninger.

 

Mere information

Ønsker du mere information om behandling af dine persondata, eller ønsker du at rette eller slette dine data, bedes du sende en mail til pdf@foodservicedanmark.dk.

Dagrofa koncernens Cheif Privacy Officer Kristine Timand Pedersen kan ligeledes kontaktes på pdf@dagrofa.dk.

Vil du klage over vores håndtering af dine persondata, kan du indgive en klage til Datatilsynet.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk