Log på webshoppen

Produktnyhed: Smagfuldt bagværk, gluten- og laktosefrit

Krummegodt bager et stort udvalg af brød og kager, som er naturligt glutenfrit. Vores bager gør en dyd ud af løbende at udvikle og forberede smag, form og karakter, så det bliver en udsøgt fornøjelse at sætte tænderne i brødet. Det er vigtigt for os, at kunden får en dejlig oplevelse, og at smagen og udseendet nærmer sig det almindelige bagerbrød så godt som muligt.

Trekantstykker

Trekantstykket er let og luftigt med en dejlig krumme. Det har et flot, rustikt udseende og er toppet med majsgryn. Trekantstykket er ideelt til morgenbuffeten, som sandwichbrød til frokost eller som kuvertbrød til aftensmaden. Brødet er bagt af certificeret fuldkornshavremel, FABA bønnemel, fuldkornsmajsmel og boghvedemel.

Trekantstykket er gluten-, laktose- og sukkerfrit samt vegansk.

Rugbrød

Det glutenfrie rugbrød er bagt uden rug, men med mange kerner, fuldkornsrismel, fuldkornmajsmel og boghvedemel. Rugbrødet har en god fast skorpe, der gør det nemt at skære. Samtidig er rugbrødet blødt og saftigt inden i. Rugbrødet er et must på morgenbuffeten eller ideelt til smørrebrød. Produktet findes også som et hjerteformet rugbrød, som laves i portionstørrelse.

Rugbrøddet er gluten-, mælke- og sukkerfrit. 

Find det nye glutenfri sortiment på vores webshop her

 

Find produktnyhederne på vores webshop

Køb her  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk