Log på webshoppen

Forår er sildetid

Hos Tenax Sild er der altid fokus på de gode råvarer og at kunne tilbyde velkendte klassikere såvel som nye varianter. Mød den nye sæsonsild: Sild med forårsløg og chili.

Den lækre sild med forårsløg og chili er en ny variant til den klassiske frokost. Smagen er frisk og afrundet med garniture af citron, purløg og et strejf af jalapenõs. Servér den fx med salat, kartofler og smilende æg. Velbekomme!

Opskrift (4 personer)

4 fileter sild med forårsløg og chili • 10 mellemstore kartofler • 6 æg • 150 g grønne bønner/haricot verts • 1 dl piskefløde • 1 dl skyr • Salt og peber • 2 hjertesalater • 1 rødløg • 1 glas kapers • Evt. ½ bundt forårsløg.

Fremgangsmåde

Sildefileterne skæres i mundrette bidder. Kartoflerne skrælles, koges og afkøles. Æggene koges 8 minutter, så de er smilende. Enderne klippes af haricot verts, og de koges et par minutter i letsaltet vand og afkøles herefter. Fløden piskes stiv og vendes med skyr og smages til med salt og peber. Salaterne skylles, tørres og skæres ud i strimler. Rødløget skæres i tynde både og kapersene drænes for væde.

Anretning

Sildebidderne anrettes sammen med salat, kartoffelstykker, kvarte smilende æg, haricot verts, rødløg, kapers og den luftige creme. Pynt evt. med fintsnittet forårsløg for det ekstra touch.

Prøv produktnyheden fra Tenax i dit eget køkken

Køb her   

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk