Log på webshoppen

Opskrifter

Julekonfekt med ost

Julekonfekt med ost

Dadler med blåskimmel, marcipan, røget mandler og mørk chokolade - en perfekt julesnack!

Læs mere på HKI OST
Tenax: Det sidste touch

Tenax: Det sidste touch

Cavi-Art fra Tenax tilfører det sidste touch til dine retter! Se her, hvordan du nemt pepper dine retter op.

Læs mere
Opskriftstema: Jul og nytår

Opskriftstema: Jul og nytår

Få gode idéer til, hvordan du pepper det traditionelle julebord op, når vi giver dig 20 smagefulde jule- og nytårsretter. Find opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Simremad supper

Opskriftstema: Simremad supper

Få gode idéer til efterårets menu, når vi giver dig 20 sæsonaktuelle retter. Find opskrifterne her.

Læs mere
OSCAR: Perlehøne, kartofler ristet i andefedt og kyllinge- og hvidvin jus med morkler

OSCAR: Perlehøne, kartofler ristet i andefedt og kyllinge- og hvidvin jus med morkler

Lad dig inspirere af OSCAR med denne opskrift på perlehøne, kartofler og en smagfuld fond

Læs mere
Opskriftstema: Casual Dining 2019

Opskriftstema: Casual Dining 2019

Find nogle af de lækre retter, som vores leverandører vil præsentere for dig til Casual Dining.

Læs mere
OSCAR: Saltbagt knoldselleri, løg fumet med havgus, kartoffel og purløg

OSCAR: Saltbagt knoldselleri, løg fumet med havgus, kartoffel og purløg

Bliv inspireret med denne simple og lækre opskrift fra OSCAR, med den nye OSCAR Signature løg fumet

Læs mere
Opskriftstema: Side orders

Opskriftstema: Side orders

Pep dine retter op med inspiration fra denne måneds opskriftstema, hvor vi sætter fokus på side orders og tilbehør sammen med Orkla. Find opskrifterne her.

Læs mere
OSCAR: Muslingesauce

OSCAR: Muslingesauce

OSCAR's produkter kan bruges i forskellige opskrifter - bliv inspireret med denne opskrift på skummende muslingesauce.

Læs mere
Opskriftstema: Salater

Opskriftstema: Salater

Gør menukortet grønnere med sprøde og smagfulde salater. Find de 16 opskrifter i denne måneds opskriftstema, og afprøv nye grønne retter i dit køkken.

Læs mere
Opskriftstema: Sommergrill

Opskriftstema: Sommergrill

Tænd op i grillen, og afprøv vores 16 bud på saftige og smagfulde sommerretter til grillen. Du finder alle opskrifterne her.

Læs mere
OSCAR Muslingefond koncentrat

OSCAR Muslingefond koncentrat

Læs mere om OSCARS nye Muslingefond koncentrat og find inspiration til hvordan du kan bruge den med en opskrift på muslinglinguine

Læs mere
Opskriftstema: Madspild

Opskriftstema: Madspild

Få inspiration til, hvordan du kan bruge din overskudsmad i nye retter og på den måde reducere mængden af madspild i dit professionelle køkken. Find de 16 smagfulde opskrifter fra vores leverandører her.

Læs mere
Opskriftstema: Moderne smørrebrød

Opskriftstema: Moderne smørrebrød

Få inspiration til, hvordan du pifter en gammel klassiker op, når vi har fokus på moderne smørrebrød i denne måneds opskriftstema. Find de 12 smagfulde bud fra vores leverandører her.

Læs mere
Ankimo – dampet havtaskelever

Ankimo – dampet havtaskelever

Kondo deler ud af sine yndlingsopskrifter fra Japan - find dem her!

Læs mere
Takoyaki – blæksprutteæbleskiver

Takoyaki – blæksprutteæbleskiver

Kondo deler ud af sine yndlingsopskrifter fra Japan - find dem her!

Læs mere
Rødfiskefilet

Rødfiskefilet

Denne uges fisk er rødfiskefilet. Læs mere og få inspiration til en lækker ret

Læs mere på Strandby Fisk
Ugens fisk: Blæksprutte

Ugens fisk: Blæksprutte

Denne uges fisk er blæksprutten

Læs mere på Strandby Fisk
Opskriftstema: Mellemøsten

Opskriftstema: Mellemøsten

I marts har vi i månedens opskriftstema hos Catering Engros fokus på Mellemøsten - med et lille twist af det italienske køkken.

Læs mere
Fra Jordnærs køkken

Fra Jordnærs køkken

Find inspiration med flotte opskrifter fra Restaurant Jordnær

Læs mere
Rødgrødsfromage med chokoladebrownie, hindbærgelé & kørvel

Rødgrødsfromage med chokoladebrownie, hindbærgelé & kørvel

Prøv en lækker opskrift fra Madhuset SUBSTANS på rødgrødsfromage med chokoladebrownie.

Læs mere
Rosastegt oksemørbrad med kartoffelterrin og porre

Rosastegt oksemørbrad med kartoffelterrin og porre

Prøv denne opskrift fra Madhuset Substans på rosastegt oksemørbrad med kartoffelterrin og porre.

Læs mere
Opskriftstema: Økologi og bæredygtighed

Opskriftstema: Økologi og bæredygtighed

Find inspiration i februar måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på økologi og bæredygtighed. Du får otte lækre, økologiske og bæredygtige retter fra Arla og Flensted.

Læs mere
Madpandekage med kalvekød

Madpandekage med kalvekød

Prøv denne lækre opskrift på madpandekager med kalvekød, som er hurtig og nem at lave.

Læs mere på Grambogård
Nakkekoteletter med nektarinsalat og grillet spidskål

Nakkekoteletter med nektarinsalat og grillet spidskål

Her får du en opskrift på traditionelle nakkekoteletter fra Grambogård med et lækkert tvist.

Læs mere på Grambogård
Opskriftstema: Flexitar

Opskriftstema: Flexitar

Bliv inspireret af januar måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på flexitar trenden. Vi giver dig sammen med Arla fire lækre vegetariske retter.

Læs mere
Østers til nytårsfesten

Østers til nytårsfesten

Tag afsked med 2018 med manér! Her får du en lækker opskrift til nytårsaften..

Læs mere på Strandby Fisk
Opskriftstema: Jul – December

Opskriftstema: Jul – December

Bliv inspireret af denne måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på lækre retter til julebordet.

Læs mere
Ugens fisk: Torsk

Ugens fisk: Torsk

I uge 49 kan du blive klogere på vinterens populære hvide fisk, torsken. Læs med og få en god opskrift på lækre fiskefrikadeller til frokosten.

Læs mere på Strandby Fisk
Julekagen med sin pynt

Julekagen med sin pynt

Lækker opskrift på jule-cheesecake fra Philadelphia til den festlige sæson.

Læs mere
Sandwich fra køkkenhaven

Sandwich fra køkkenhaven

Bæredygtighed er vejen frem. Bliv inspireret til mere bæredygtighed med denne opskrift fra Arla.

Læs mere
Opskriftstema: Jul – November

Opskriftstema: Jul – November

Bliv inspireret af denne måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på lækre retter til julebordet.

Læs mere
XXL rejer med stor smag

XXL rejer med stor smag

Bliv inspireret med denne lette og lækre opskrift fra Royal Greenland

Læs mere
Fristende frugt

Fristende frugt

Find inspiration med Rynkebys opskrifter på lækre frugtdesserter.

Læs mere
Opskriftstema: Simremad og supper – Oktober

Opskriftstema: Simremad og supper – Oktober

I oktober måned inspirerer vi til at lave lækker simremad og spændende supper. Vi kan i denne måned præsentere opskrifter fra Arla, Ardo og Unilever. Se de 12 opskrifter her.

Læs mere
Opskriftstema: casual dining

Opskriftstema: casual dining

I september måned præsenterer vi lækre og inspirerende retter i forbindelse med vores casual dining arrangement. Vi har i denne måned opskrifter fra Arla, Lantmännen Cerealia, Orkla Foods og Unilever. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Quinoabrød med chiafrø

Quinoabrød med chiafrø

Så er det nye Food&Drink på gaden med en lækker opskrift på quinoabrød med chiafrø fra Grøn Fokus.

Læs mere på Grøn Fokus
Opskriftstema: Bæredygtige retter

Opskriftstema: Bæredygtige retter

I august måned inspirerer vi til at lave lækre, bæredygtige retter. Vi har i denne måned spændende opskrifter fra Arla, Lantmännen Cerealia og DAVA Foods. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Frisk og syrlig

Frisk og syrlig

Foodpeople byder på en frisk opskrift på citronmåne med rosmarin og mascarpone

Læs mere
Opskriftstema: Street Food

Opskriftstema: Street Food

I juli måned inspirerer vi til at lave lækker street food i sommervarmen. Vi har i denne måned spændende opskrifter fra Orkla Foods, Unilever og Arla. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Helt enkelt delikat

Helt enkelt delikat

Find inspiration med denne opskrift fra Royal Greenland på hummerravioli i kraftig hummerbisque

Læs mere
Smagen af et grønnere liv

Smagen af et grønnere liv

PEASE fra Findus er sundt, klimavenligt og kan bruges i forskellige retter. Her får du en opskrift på hvordan du kan bruge det.

Læs mere
En pakke mel – mange muligheder

En pakke mel – mange muligheder

Med Multigbag bageblanding fra HavneMøllerne får du mange muligheder, men også god kvalitet

Læs mere
Opskriftstema: Sommergrill

Opskriftstema: Sommergrill

I juni måned inspirerer vi til at lave forfriskende iste og lækre grillretter i sommervarmen. Vi har i denne måned spændende opskrifter fra Arla, Orkla Foods, Unilever og De Danske Gærfabrikker. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Et flødealternativ, der gør en forskel

Et flødealternativ, der gør en forskel

Knorrs Piske giver stabilitet til alle slags mousser. Se hvordan den kan bruges i fløderand.

Læs mere
WeggieWok med rugbrøds-sticks

WeggieWok med rugbrøds-sticks

Bliv inspireret til at lave lækre retter, som også er bæredygtige

Læs mere
Opskriftstema: Moderne smørrebrød

Opskriftstema: Moderne smørrebrød

I maj måned inspirerer vi til at lave moderne smørrebrød. Vi har i denne måned spændende og lækre retter fra Arla, DAVA Foods og Orkla Foods. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Små retter med stor smag

Opskriftstema: Små retter med stor smag

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter på små retter med stor smag fra Arla Foods, Unilever Food Solutions, Flensted og Schulstad. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Påske

Opskriftstema: Påske

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet påske. Denne måneds opskrifter er fra Arla Foods, Sæson, Royal Greenland og Schulstad. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Små snacks, stor smag

Små snacks, stor smag

To opskrifter fra Royal Greenland med rig smag og farve

Læs mere
Tellicherry wrap deluxe

Tellicherry wrap deluxe

Forkæl din wrap med Tellicherry Black Pepper fra Santa Maria

Læs mere
Æg er velsmag, proteiner og dyrevelfærd

Æg er velsmag, proteiner og dyrevelfærd

Æg er gode at bruge - og mættende - til kødfrie dage.

Læs mere
Citrontærte med friskost og karamel

Citrontærte med friskost og karamel

Det sure møder det søde i denne opskrift på citrontærte fra Arla.

Læs mere
Veggiebøf af rugbrød og linser

Veggiebøf af rugbrød og linser

Bliv inspireret til, at lave lidt grønt i køkkenet med denne opskrift på på veggiebøf, lavet på rugbrød og linser, fra Schulstad.

Læs mere
Uramaki med Gin/Havtorn Sild

Uramaki med Gin/Havtorn Sild

Lad dig inspirere af denne opskrift fra Tenax Sild, med en sild, som er marineret i fynsk gin med havtorn.

Læs mere
Fra rugbrød til ris

Fra rugbrød til ris

Lad dig inspirere af denne opskrift fra Tenax Sild, med en sild, som er marineret i fynsk æblebrændevin

Læs mere
Opskriftstema: Asiatiske trends

Opskriftstema: Asiatiske trends

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet asiatiske trends. Denne måneds opskrifter er fra Arla Foods og Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne hee.

Læs mere
EasyMenu

EasyMenu

EasyMenu - et værktøj til dig, som kunde i Catering Engros.

Læs mere
Opskriftstema: Smagfulde supper

Opskriftstema: Smagfulde supper

Vi starter året ud med en samling på 16 nye opskrifter under temaet; smagfulde supper. Denne måneds opskrifter er fra Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Jul og nytår

Opskriftstema: Jul og nytår

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet jul/nytår. Denne måneds opskrifter er fra Arla, Naturmælk, Royal Greenland og Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Jul og nytår

Opskriftstema: Jul og nytår

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet jul/nytår. Opskrifterne er fra Arla, Unilever og Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Nutaaq® torsk med grønkål, svampe og ingefær

Nutaaq® torsk med grønkål, svampe og ingefær

Prøv denne opskrift fra Royal Greenland på Nutaaq® torsk med grønkål

Læs mere
Grødboller

Grødboller

Valsemøllen har gjort det nemmere, at lave grødboller med Grødbrød koncentratet.

Læs mere
Opskriftstema: Casual Dining

Opskriftstema: Casual Dining

Denne måneds opskriftstema er casual dining. Få inspiration til at lave lækre og nemme retter fra Arla, Haugen-Gruppen, Magnihill og Unilever. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Simremad og supper – september

Opskriftstema: Simremad og supper – september

Denne måneds opskriftstema er simremad og supper. Få inspiration til lækre simreretter og supper fra Arla, Unilever, Oscar og Royal Greenland. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Pizza med grønkål, saltede radiser og peberrodsyoghurt

Pizza med grønkål, saltede radiser og peberrodsyoghurt

Lækker opskrift fra Arla på en nordisk pizza

Læs mere
Kylling i Smoky BBQ med kold bearnaise og rosmarinbagte kartofler

Kylling i Smoky BBQ med kold bearnaise og rosmarinbagte kartofler

Bliv inspireret med denne lækre opskrift fra Ardo

Læs mere
Opskriftstema: Delemad – August

Opskriftstema: Delemad – August

Delemad er sommerens store hit hos os, og derfor introducerer vi for endnu flere opskrifter på nem og lækker delemad. I denne måned kan du se opskrifter fra Arla, Unilever, Kohberg og Tulip. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Delemad – Juli

Opskriftstema: Delemad – Juli

I juli har vi fokus på delemad. Få inspiration til lette sommerretter til delebordet fra Arla, Santa Maria, Magnihill og Tenax Sild. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Økologi

Opskriftstema: Økologi

I denne måneds opskriftstema har vi fokus på økologi. Se de lækre opskrifter fra DAVA Foods, La Treccia, Magnihill og Schulstad. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Grill og mad on the go

Opskriftstema: Grill og mad on the go

Bliv i denne måned inspireret af opskrifter fra Arla, Kohberg, Tulip og Unilever. Se alle opskrifterne her.

Læs mere

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk