Log på webshoppen

Nyheder fra specialister

Food and Drink

Food and Drink

Læs artiklen fra Food & Drink med vores gode råd til økologisk omlægning i professionelle køkkener.

Læs mere på Grøn Fokus
Økologi Nyt uge 4-5

Økologi Nyt uge 4-5

Så er Økologi Nyt på gaden igen., og denne gang får du svaret på, hvad en chufa er, og hvordan du bruger den i dit køkken.

Læs mere på Grøn Fokus
Kæmpetartelet med sellerifrikasse og syltede rødløg

Kæmpetartelet med sellerifrikasse og syltede rødløg

Her får du en lækker opskrift med knoldselleri, som er i sæson netop nu.

Læs mere på Grøn Fokus
Ugens fisk: Rødtunge

Ugens fisk: Rødtunge

Denne uges fisk er en rødtunge.

Læs mere på Strandby Fisk
Nakkekoteletter med nektarinsalat og grillet spidskål

Nakkekoteletter med nektarinsalat og grillet spidskål

Her får du en opskrift på traditionelle nakkekoteletter fra Grambogård med et lækkert tvist.

Læs mere på Grambogård
Dårligt vejr i Spanien

Dårligt vejr i Spanien

Vejret i Spanien betyder, at der er udfordringer med især iceberg salat, broccoli og blomkål.

Læs mere på Prima frugt
Økologi Nyt uge 2-3

Økologi Nyt uge 2-3

Vi starter året med spændende, veganske nyheder.

Læs mere på Grøn Fokus
Porxas

Porxas

Produktserien fra Porxas produceres af familievirksomheden Pere Porxas S.L., som har leveret traditionelle, spanske pølser og lufttørrede skinker siden 1997.

Læs mere på KødGrossisten
Røgeosten fra Kirkeby & Thrane

Røgeosten fra Kirkeby & Thrane

Fynsk traditionsspise med næsten 200 år på bagen.

Læs mere på HKI OST

Slagtertilbud

Gælder fra 10. januar til og med 27. januar 2019

Her får du ugens Slagtertilbud fra KødGrossisten med alle de gode tilbud fra vores dygtige slagtere.

Læs avisen
Rød Kloster

Rød Kloster

Ugens ost er en Rød Kloster ost fra Thise.

Læs mere på HKI OST
Ugens fisk: Slethvar

Ugens fisk: Slethvar

Denne uges fisk er en Slethvar.

Læs mere på Strandby Fisk
Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt er tilbage på gaden!

Læs mere på Prima frugt
Det er for groft

Det er for groft

Her får du et overblik over frugt og grønt i sæson i de kommende måneder.

Læs mere på Prima frugt
Ugens fisk: Skærising

Ugens fisk: Skærising

Ugens fisk er en skærising. Læs meget mere om skærisingen her.

Læs mere på Strandby Fisk

Slagtertilbud

Gælder fra 2. januar til og med 10. januar 2019

Her får du ugens Slagtertilbud fra KødGrossisten med alle de gode tilbud fra vores dygtige slagtere.

Læs avisen
Ugens fisk: Kuller

Ugens fisk: Kuller

Ugens fisk er Kuller. Læs med og se, hvordan du bruger den i dine retter!

Læs mere på Strandby Fisk
Østers til nytårsfesten

Østers til nytårsfesten

Tag afsked med 2018 med manér! Her får du en lækker opskrift til nytårsaften..

Læs mere på Strandby Fisk
Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt er tilbage på gaden!

Læs mere på Prima frugt
Ugens fisk: Lyssej

Ugens fisk: Lyssej

I uge 50 er det lyssej, også kendt som en lubbe, der er ugens fisk.

Læs mere på Strandby Fisk
Et bæredygtigt trend: tang

Et bæredygtigt trend: tang

Et bæredygtigt trend breder sig inden for fødevarebranchen: tang.

Læs mere på Grøn Fokus
Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt er tilbage på gaden!

Læs mere på Prima frugt
Primeo

Primeo

Ugens ost fra Nørup Mejeri.

Læs mere på HKI OST
Ugens fisk: Torsk

Ugens fisk: Torsk

I uge 49 kan du blive klogere på vinterens populære hvide fisk, torsken. Læs med og få en god opskrift på lækre fiskefrikadeller til frokosten.

Læs mere på Strandby Fisk
Økologi Nyt uge 49-50

Økologi Nyt uge 49-50

Mangler du noget lækkert og økologisk til dit julebord? Så læs med i Økologi Nyt her.

Læs mere på Grøn Fokus
Hjemmelavet rødkål

Hjemmelavet rødkål

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det er tid til lækker, hjemmelavet rødkål.

Læs mere på Prima frugt
Mød Michael – Køkkenchefen i FoodService Danmark

Mød Michael – Køkkenchefen i FoodService Danmark

Køkkenchefen Michael Giolbas bringer dagligt økologi i FoodService Danmarks kantine i Ishøj. Læs om hans rejse fra det økologiske spisemærke i bronze til sølv.

Læs mere på Grøn Fokus
Julesteg i æblemost

Julesteg i æblemost

Inspiration til julemaden. Prøv en julesteg i æblemost og svesker med bagte æbler og saltet kål.

Læs mere på Grambogård
Gode råd til øko-omlægning

Gode råd til øko-omlægning

Her får du 4 gode råd til øko-omlægning i professionelle køkkener.

Læs mere på Grøn Fokus
Frisk fisk fra Strandby Fisk

Frisk fisk fra Strandby Fisk

Frisk fisk fra Strandby Fisk.

Læs mere på Strandby Fisk
Ostegrotten

Ostegrotten

Kom med på besøg i ostegrotten i Ishøj.

Læs mere på HKI OST
Aspargesjordskokker

Aspargesjordskokker

Vi har aspargesjordskokker fra Fiils Rødder på lager.

Læs mere på Prima frugt
Den glade æblegris

Den glade æblegris

Æblegrisen nyder det gode griseliv som alle de øvrige grise fra Grambogård: Frisk halm, plads til at røre sig, adgang til foder døgnet rundt, frisk vand, ro og harmoni i stalden.

Læs mere på Grambogård
Økologisk vaniljepulver

Økologisk vaniljepulver

Vi har økologisk vaniljepulver af meget høj kvalitet på lager i Grøn Fokus.

Læs mere på Grøn Fokus
Økologi Nyt uge 45-46 2018

Økologi Nyt uge 45-46 2018

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det er tid til alle julens lækkerier.

Læs mere på Grøn Fokus
Smagen af Møn

Smagen af Møn

Læs vores interview med chefmejerist Per Sørup fra Hårbølle Mejeri på Møn.

Læs mere på HKI OST
Biobandits

Biobandits

Har du prøvet de lækre, økologiske sovser fra Biobandits? Sovserne og dressingerne fra Biobandits er alle lavet på rene, friske råvarer, og de har alle et helt særligt tvist, som gør ethvert måltid lækkert.

Læs mere på Grøn Fokus
Økologi Nyt uge 43-44 2018

Økologi Nyt uge 43-44 2018

Kender du de 5 største pesticid syndere? Læs med her.

Læs mere på Grøn Fokus
Ugens fisk: Laks

Ugens fisk: Laks

I uge 43 har vi laks på menuen. Bliv klogere på fisken, der er rig på omega-3 og D-vitamin.

Læs mere på Strandby Fisk
En brændende passion for økologien

En brændende passion for økologien

Vi har taget en snak med Stefan om fremtidens økologi. Den økologiske sag er for længst slået igennem, så i takt med at markedet har vænnet sig til økologiske fødevarer, er flere og flere begyndt at satse mere på biodynamik.

Læs mere på Grøn Fokus
Prima Frugt & Grønt

Prima Frugt & Grønt

Prima Frugt og Grønt er tilbage på gaden!

Læs mere på Prima frugt
Franske østers

Franske østers

Læs om de fine franske Gillardeau østers.

Læs mere på Strandby Fisk
Økologi Nyt uge 41-42 2018

Økologi Nyt uge 41-42 2018

Så er det nye Økologi Nyt på gaden..

Læs mere på Grøn Fokus
Mont d’Or

Mont d’Or

Ugens ost fra Mons.

Læs mere på HKI OST
Mød Ventegodtgaard

Mød Ventegodtgaard

Ventegodtgaard ligger idyllisk placeret i landskabet ved Ll. Skensved lidt nord for Køge omgivet af farverige marker, der bugner med æbler, jordbær, blomster og gårdens dyr.

Læs mere på Grøn Fokus
Mød Jeudan

Mød Jeudan

Mød Jeudan - et af de professionelle køkkener, som Grøn Fokus har hjulpet med at omlægge til økologi. Her kan du læse køkkenchef Lasse's bedste tips til, hvordan du får mere økologi ind i dit professionelle køkken.

Læs mere på Grøn Fokus
Nu kan du snart få frisk vildt

Nu kan du snart få frisk vildt

Nu går jagtsæsonen snart igang, og det betyder, at du igen kan servere frisk vildt for dine gæster.

Læs mere på KødGrossisten
Quinoabrød med chiafrø

Quinoabrød med chiafrø

Så er det nye Food&Drink på gaden med en lækker opskrift på quinoabrød med chiafrø fra Grøn Fokus.

Læs mere på Grøn Fokus
Ugens fisk: Rødspætte

Ugens fisk: Rødspætte

I uge 32 har vi fokus rødspætten, som du kan læse mere om i den seneste udgave af ugens fisk.

Læs mere på Strandby Fisk
Fyrmesterost

Fyrmesterost

Ugens ost fra Thise Mejeri.

Læs mere på HKI OST
Økologi Nyt uge 35-36 2018

Økologi Nyt uge 35-36 2018

Så er Økologi Nyt på gaden, og denne gang kan du læse om Saltverk's gourmetsalt.

Læs mere på Grøn Fokus
Frisk, økologisk spidskål

Frisk, økologisk spidskål

Vi har friske, økologiske spidskål på lager.

Læs mere på Grøn Fokus
Smør fra La Conviette

Smør fra La Conviette

Vi har fået en lækker nyhed på lager.

Læs mere på HKI OST
Rå Hathor

Rå Hathor

Ugens ost fra Osteriet Hinge

Læs mere på HKI OST
Farvede blomkål

Farvede blomkål

Farvede blomkål fremmer sundheden og ser fantastisk farverigt ud i salater. Det er et hit!

Læs mere på Prima frugt
Sparkling Tea

Sparkling Tea

Har du prøvet det nye, innovative , økologiske produkt fra Copenhagen Sparkling Tea?

Læs mere på Grøn Fokus
Gamle sorter fra Gartneriet Toftelund

Gamle sorter fra Gartneriet Toftelund

Prima frugt har i samarbejde med Gartneriet Toftelund udviklet to gamle sorter: ying yang bønner og aspargesærter.

Læs mere på Prima frugt
Ikke en helt almindelig vindmølle

Ikke en helt almindelig vindmølle

Det her er ikke en helt almindelig vindmølle. Det er en vindmølle, der..

Læs mere
Glade Grambogård grise

Glade Grambogård grise

Glade grise kommer fra Grambogård..

Læs mere
Fine olier fra Italien

Fine olier fra Italien

Har du prøvet de fine, italienske olier fra Bio Orto?

Læs mere på Grøn Fokus
Ricotta Fresca

Ricotta Fresca

Ugens ost fra La Treccia

Læs mere på HKI OST
Glade kalve kommer fra Grambogård

Glade kalve kommer fra Grambogård

Glade kalve er nysgerrige kalve. Sådan er Grambogård kalvene.

Læs mere
Frosne bær

Frosne bær

Hos Grøn Fokus har vi altid masser af friske, frosne, økologiske bær på lager.

Læs mere på Grøn Fokus
Nyt fra KødGrossisten

Nyt fra KødGrossisten

Så er nyhedsbrevet fra KødGrossisten på gaden.

Læs mere
Den nye superfood: Tangbacon

Den nye superfood: Tangbacon

Seamore tangbacon er vildt tang, men det bliver til en fantastisk grøn, sprød bacon, når du steger det.

Læs mere på Grøn Fokus
Dagrofa i nyt strategisk opkøb

Dagrofa i nyt strategisk opkøb

FoodService Danmark køber Strandby Fisk og Rasmus Clausen & Sønner.

Læs mere på FoodService Danmark
FoodService Danmark køber Grambogård

FoodService Danmark køber Grambogård

FoodService Danmark, som er en del af dagligvarekoncernen Dagrofa, har opkøbt det succesfulde fynske slagteri Grambogård.

Læs mere på FoodService Danmark
FoodService Danmark får godkendt køb af økologigrossist

FoodService Danmark får godkendt køb af økologigrossist

Opkøbet af Grøn Fokus gør FoodService Danmark til den stærkeste økologipartner for de professionelle danske køkkener.

Læs mere på FoodService Danmark
FoodService Danmark køber økologigrossist

FoodService Danmark køber økologigrossist

FoodService Danmark overtager aktiemajoriteten i økologigrossisten Grøn Fokus, og ...

Læs mere på FoodService Danmark
FoodService Danmark sælger Sørwi til Delika

FoodService Danmark sælger Sørwi til Delika

Efter fire års ejerskab sælger FoodService Danmark pålægs- og røgvareselskabet Sørwi til Delika Food Group as. Salget sker for at fokusere forretningen og styrke FoodService Danmarks kernekompetencer.

Læs mere på FoodService Danmark

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk