Log på webshoppen

Viden Om: Danske Æg-mærket

Danske æg er blandt verdens sikreste. Det skyldes bl.a. høje krav til fødevaresikkerhed, kvalitet og dyrevelfærd. Det kan nu ses med et påtrykt våbenskjold på ægget, samt logo på æggebakker og kasser. Men hvad betyder Danske Æg-mærket egentlig?

Flaget:
Æggene er altid af 100% dansk oprindelse.

Ægget:
Fødevaresikkerheden hos danske æg er blandt verdens bedste. Hos DAVA Foods betyder det, at produktionen er underlagt et stramt kontrolprogram, hvor hønerne testes for alle typer salmonella hver uge i hele produktionsperioden. Til sammenligning tester flere lande i Europa kun tre gange i løbet af en produktionsperiode.

Hjertet:
Danske æg har, ligesom alle andre æg, et naturligt højt proteinindhold, og æg indeholder alle vitaminer og mineraler på nær C-vitamin.

Hønen:
Æggene er produceret under forsvarlige forhold og med høje krav til hønernes trivsel og velfærd gennem hele produktionsperioden. Danske høner bliver for eksempel ikke næbtrimmet.

Se mere på danskeæg.dk, eller køb udvalgte produkter fra DAVA Foods her

 

Bruger du danske, øko æg i dit køkken?

Find et stort udvalg fra DAVA Foods på vores webshop!

Køb her  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk