Log på webshoppen

Opskriftstema: Moderne smørrebrød

I denne måneds opskriftstema har vi fokus på moderne smørrebrød. Smørrebrødet har nemlig endnu en gang indtaget menukortene – og med god grund. Den danske smørrebrødsklassiker kan nemt kombineres og sammensættes på et hav af måder, så du kan kreere dit helt eget, personlige bud på den traditionsrige spise.

I april er det desuden påske, og med en moderne fortolkning af smørrebrødet kan du let pifte dit påskebord op med nye, spændende retter.

Sammen med vores tre leverandører, Lantmännen Cerealia, Mondelez og Royal Greenland, giver vi dig i denne måneds opskriftstema 12 spændende bud på, hvordan du på lækkert, friskbagt rugbrød kan servere smagfuldt smørrebrød på en ny måde i dit professionelle køkken.

Opskrifter fra Lantmännen Cerealia

Opskrifter fra Mondelez

Opskrifter fra Royal Greenland

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk