Opskriftstema: Bæredygtige retter
I august måned inspirerer vi til at lave lækre, bæredygtige retter. Vi har i denne måned spændende opskrifter fra Arla, Lantmännen Cerealia og DAVA Foods. Husk, at du skal være logget ind i vores webshop for at få adgang til de spændende opskrifter fra vores leverandører.
Velbekomme!
Arla
- Pizza med grønkål, saltede radiser og peberrodsyoghurt
- Hummus af butterbeans med brunet smør
- Taloa med palmekål, kartofler og harissa
- Gratineret spidskål med salvie og syrlige æbler
Lantmännen Cerealia
- Fuldkornsgrød i æblesaft med citronæbler og hasselnødder
- Fuldkornsgrød ala æblekage
- Ruggrød med hønsefond, plukket kylling, sprødt skind, syltede løg, karse og estragon
- Grød i fiskefond med knuste hvedekerner og grove havregryn