Log på webshoppen

Leverandørnyheder

Viden Om: Danske Æg-mærket

Viden Om: Danske Æg-mærket

De danske æg har fået ny 'tatovering'. Bliv klogere på det nye våbenskjold og dets betydning i Viden Om.

Læs mere
True Gum

True Gum

Nyt i sortiment hos Catering Engros: Bæredygtigt, sukkerfrit og vegansk tyggegummi fra True Gum. Læs mere om det nye tyggegummi her.

Læs mere
Viden Om: Proteinrige korn og bælgfrugter

Viden Om: Proteinrige korn og bælgfrugter

Er dit køkken hoppet med på den grønne bølge? Her kan du blive klogere på en række plantebaserede produkter, der er nemme at anvende i en travl hverdag.

Læs mere
Fingerfood fra Dencon Foods

Fingerfood fra Dencon Foods

Fingerfood - 3 lækre nyheder fra Dencon Foods! Bliv klogere på de nye produkter her.

Læs mere
Opskriftstema: Mellemøsten

Opskriftstema: Mellemøsten

I marts har vi i månedens opskriftstema hos Catering Engros fokus på Mellemøsten - med et lille twist af det italienske køkken.

Læs mere
Viden Om: Fløjlsblød ymer anno 1937

Viden Om: Fløjlsblød ymer anno 1937

Essens ymer fra Arla Unika er ikke bare en hvilken som helst ymer. Bliv klogere på kongstanken her.

Læs mere
Opskriftstema: Økologi og bæredygtighed

Opskriftstema: Økologi og bæredygtighed

Find inspiration i februar måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på økologi og bæredygtighed. Du får otte lækre, økologiske og bæredygtige retter fra Arla og Flensted.

Læs mere
Viden Om: Økologisk og glutenfrit tørgær

Viden Om: Økologisk og glutenfrit tørgær

De Danske Gærfabrikker tilbyder foodservice-sektoren muligheden for at bage 100% økologisk.

Læs mere
Produktnyhed: Velsmagende to-go måltider fra Arla

Produktnyhed: Velsmagende to-go måltider fra Arla

Hele ni lækre lanceringer byder det nye ’Arla & MORE’ koncept på. Smoothies, grød og skyr i forskellige, friske smagsvarianter.

Læs mere
Saftig, mørkristet burgerbolle fra Schulstad

Saftig, mørkristet burgerbolle fra Schulstad

Nyt i sortiment - bliv klogere på Schulstads nye, saftige burgerbolle her.

Læs mere
Produktnyhed: 3 nye bagels fra Schulstad

Produktnyhed: 3 nye bagels fra Schulstad

Bliv klogere på de nye, velsmagende bagels med lækker krumme fra Schulstad, som du kun kan købe hos FoodService Danmark.

Læs mere
Røgeosten fra Kirkeby & Thrane

Røgeosten fra Kirkeby & Thrane

Fynsk traditionsspise med næsten 200 år på bagen.

Læs mere på HKI OST
Viden Om: SCRÆGG

Viden Om: SCRÆGG

SCRÆGG er et nyt og anderledes convenience-tilbud til den moderne forbruger: Scrambled eggs, der kun tager 15 sekunder at lave.

Læs mere
Opskriftstema: Flexitar

Opskriftstema: Flexitar

Bliv inspireret af januar måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på flexitar trenden. Vi giver dig sammen med Arla fire lækre vegetariske retter.

Læs mere
Viden Om: Mammen Mejerierne

Viden Om: Mammen Mejerierne

Mammen Mejerierne har hovedsæde i en lille jysk landsby nær Bjerringbro. Virksomheden er familieejet gennem tre generationer og hele eventyret startede i 1911.

Læs mere
En frisk verden på frost

En frisk verden på frost

Frosne grøntsager er uden tilsætningsstoffer og bliver brugt mere hyppigt i professionelle køkkener

Læs mere
Viden Om: Président Tartimalin

Viden Om: Président Tartimalin

Président er indbegrebet af fransk kvalitet, og det gælder også friskosten ’Tartimalin’, som er en fløjlsblød og cremet friskost fra Bretagne.

Læs mere
Opskriftstema: Jul – December

Opskriftstema: Jul – December

Bliv inspireret af denne måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på lækre retter til julebordet.

Læs mere
Viden Om: De Danske Gærfabrikker

Viden Om: De Danske Gærfabrikker

Bliv klogere på de historiske Danske Gærfabrikker og deres øko gær, som har mange gode egenskaber.

Læs mere
Produktnyhed: Lækre grødbarer fra Easyfood

Produktnyhed: Lækre grødbarer fra Easyfood

Vi har netop fået lækre og delikate grødbarer i sortiment - fyldt med nostalgi, havre og fibre. En perfekt to-go snack!

Læs mere
Julekagen med sin pynt

Julekagen med sin pynt

Lækker opskrift på jule-cheesecake fra Philadelphia til den festlige sæson.

Læs mere
Sandwich fra køkkenhaven

Sandwich fra køkkenhaven

Bæredygtighed er vejen frem. Bliv inspireret til mere bæredygtighed med denne opskrift fra Arla.

Læs mere
Viden om: SIKA BUBBLE

Viden om: SIKA BUBBLE

Hvem siger, at arbejdssko ikke kan være både cool og behagelige?

Læs mere
Opskriftstema: Jul – November

Opskriftstema: Jul – November

Bliv inspireret af denne måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på lækre retter til julebordet.

Læs mere
XXL rejer med stor smag

XXL rejer med stor smag

Bliv inspireret med denne lette og lækre opskrift fra Royal Greenland

Læs mere
Fristende frugt

Fristende frugt

Find inspiration med Rynkebys opskrifter på lækre frugtdesserter.

Læs mere
Opskriftstema: Simremad og supper – Oktober

Opskriftstema: Simremad og supper – Oktober

I oktober måned inspirerer vi til at lave lækker simremad og spændende supper. Vi kan i denne måned præsentere opskrifter fra Arla, Ardo og Unilever. Se de 12 opskrifter her.

Læs mere
Produktnyhed: EuroPoultry

Produktnyhed: EuroPoultry

Hos EuroPoultry kan du nu få Kyllingebryst Supreme - opkaldt efter den franske udtale for udskæringen: suprême de volaille.

Læs mere
Gårdkylling – smagen af bedre velfærd

Gårdkylling – smagen af bedre velfærd

Gårdkyllinger fra Danpo betyder mere velfærd for kyllingerne og mere smag for forbrugeren

Læs mere
Produktnyhed fra Miss Bagel

Produktnyhed fra Miss Bagel

Økologiske bagels fra Miss Bagel.

Læs mere
Mød Ventegodtgaard

Mød Ventegodtgaard

Ventegodtgaard ligger idyllisk placeret i landskabet ved Ll. Skensved lidt nord for Køge omgivet af farverige marker, der bugner med æbler, jordbær, blomster og gårdens dyr.

Læs mere på Grøn Fokus
Mød Jeudan

Mød Jeudan

Mød Jeudan - et af de professionelle køkkener, som Grøn Fokus har hjulpet med at omlægge til økologi. Her kan du læse køkkenchef Lasse's bedste tips til, hvordan du får mere økologi ind i dit professionelle køkken.

Læs mere på Grøn Fokus
Opskriftstema: casual dining

Opskriftstema: casual dining

I september måned præsenterer vi lækre og inspirerende retter i forbindelse med vores casual dining arrangement. Vi har i denne måned opskrifter fra Arla, Lantmännen Cerealia, Orkla Foods og Unilever. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Viden om: Thise

Viden om: Thise

Vi søgte svar på nogle spørgsmål, ledte efter noget helt andet – og pludselig var den der, Thises nye grubelagrede ost.

Læs mere
Smørrebrøds-arrangement med KEN STORKØKKEN

Smørrebrøds-arrangement med KEN STORKØKKEN

Den 11. september inviterer vi til Kreativt smørrebrøds arrangement med KEN STORKØKKEN.

Læs mere
Produktnyhed: Kohberg

Produktnyhed: Kohberg

Tre velbagte nyheder med fokus på smag, form og nem håndtering.

Læs mere
Lurpak er noget ganske særligt

Lurpak er noget ganske særligt

Lurpak smør er fremstillet på en måde, som bringer en speciel smag og duft frem.

Læs mere
Opskriftstema: Bæredygtige retter

Opskriftstema: Bæredygtige retter

I august måned inspirerer vi til at lave lækre, bæredygtige retter. Vi har i denne måned spændende opskrifter fra Arla, Lantmännen Cerealia og DAVA Foods. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Frisk og syrlig

Frisk og syrlig

Foodpeople byder på en frisk opskrift på citronmåne med rosmarin og mascarpone

Læs mere
Viden om: Findus

Viden om: Findus

Findus tror på, at fremtidens mad er grønnere og mere varieret. Læs mere om de velsmagende produkter fra Findus her.

Læs mere
Sparkling Tea

Sparkling Tea

Har du prøvet det nye, innovative , økologiske produkt fra Copenhagen Sparkling Tea?

Læs mere på Grøn Fokus
Vi har taget valget for dig

Vi har taget valget for dig

Naturmælk laver produkter med god samvittighed

Læs mere
Viden om: HavneMøllerne

Viden om: HavneMøllerne

MultiBag fra HavneMøllerne giver uendelige muligheder når du skal lave bagværk til dine kunder.

Læs mere
Produktnyhed fra Miss Bagel

Produktnyhed fra Miss Bagel

Få mere information om produktnyheden fra Miss Bagel: Økologiske veganerboller med spinat & matcha.

Læs mere
Opskriftstema: Street Food

Opskriftstema: Street Food

I juli måned inspirerer vi til at lave lækker street food i sommervarmen. Vi har i denne måned spændende opskrifter fra Orkla Foods, Unilever og Arla. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Helt enkelt delikat

Helt enkelt delikat

Find inspiration med denne opskrift fra Royal Greenland på hummerravioli i kraftig hummerbisque

Læs mere
Viden om: Frigodan

Viden om: Frigodan

Frigodan velsmagende og saftige danske ærter fås både som konventionelle og økologiske. Læs mere om Frigodan her.

Læs mere
Smagen af et grønnere liv

Smagen af et grønnere liv

PEASE fra Findus er sundt, klimavenligt og kan bruges i forskellige retter. Her får du en opskrift på hvordan du kan bruge det.

Læs mere
En pakke mel – mange muligheder

En pakke mel – mange muligheder

Med Multigbag bageblanding fra HavneMøllerne får du mange muligheder, men også god kvalitet

Læs mere
Produktnyhed fra Findus

Produktnyhed fra Findus

Få mere information om produktnyheden fra Findus: Sprøde, saftige sojapølser.

Læs mere
Viden om: Tebstrup

Viden om: Tebstrup

Tebstrup er et økologisk mejeri med fokus på høj kvalitet og godt håndværk. Få mere at vide om Tebstrup her.

Læs mere
Opskriftstema: Sommergrill

Opskriftstema: Sommergrill

I juni måned inspirerer vi til at lave forfriskende iste og lækre grillretter i sommervarmen. Vi har i denne måned spændende opskrifter fra Arla, Orkla Foods, Unilever og De Danske Gærfabrikker. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Viden om: Hedeagergaard

Viden om: Hedeagergaard

Få mere at vide om Hedeagergaard - det gode, sikre økologiske valg.

Læs mere
Et flødealternativ, der gør en forskel

Et flødealternativ, der gør en forskel

Knorrs Piske giver stabilitet til alle slags mousser. Se hvordan den kan bruges i fløderand.

Læs mere
WeggieWok med rugbrøds-sticks

WeggieWok med rugbrøds-sticks

Bliv inspireret til at lave lækre retter, som også er bæredygtige

Læs mere
Nye brød bringer grødtrenden i spil på din buffet

Nye brød bringer grødtrenden i spil på din buffet

Kohberg har skabt serien GRØDBRØD, som er en anderledes at lave brød på.

Læs mere
Lagret i den salte vesterhavsblæst

Lagret i den salte vesterhavsblæst

På Thises ostelager bliver der produceret kvalitetsoste med rig smag.

Læs mere
Opskriftstema: Moderne smørrebrød

Opskriftstema: Moderne smørrebrød

I maj måned inspirerer vi til at lave moderne smørrebrød. Vi har i denne måned spændende og lækre retter fra Arla, DAVA Foods og Orkla Foods. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Produktnyhed fra Danæg

Produktnyhed fra Danæg

Få mere at vide om produktnyheden fra Danæg: Fantastiske æg fra fantastiske høner

Læs mere
Vegansk smørrebrød – kan man det?

Vegansk smørrebrød – kan man det?

Bliv inspireret til, at lave lækkert vegansk smørrebrød med tips fra Kohberg.

Læs mere
Økologi i sin mest koncentrerede form

Økologi i sin mest koncentrerede form

Bæredygtighed er vejen frem. Derfor fokuserer Unilever også på mere økologi. Det giver højere kvalitet og bedre smag.

Læs mere
Produktnyhed fra Schulstad Bakery Solutions

Produktnyhed fra Schulstad Bakery Solutions

Få mere information om produktnyheden fra Schulstad Bakery Solutions: Premium Brioche bolle.

Læs mere
Produktnyhed fra Kokkens Catering

Produktnyhed fra Kokkens Catering

Se de 21 nye, smagsfulde krydderier fra Kokkens Catering.

Læs mere
Viden om: La Treccia

Viden om: La Treccia

Få mere at vide om italiensk kvalitetsost på danske råvarer fra La Treccia

Læs mere
Opskriftstema: Små retter med stor smag

Opskriftstema: Små retter med stor smag

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter på små retter med stor smag fra Arla Foods, Unilever Food Solutions, Flensted og Schulstad. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Viden om: Lutosa

Viden om: Lutosa

Læs med, og bliv klogere på, hvorfor Lutosa er mere end bare kartofler.

Læs mere
Produktnyhed fra Ardo Frigodan

Produktnyhed fra Ardo Frigodan

Få mere information om produktnyheden fra Ardo Frigodan: Bønnemix og Thai krydderurtemix.

Læs mere
Produktviden fra Arla

Produktviden fra Arla

Få mere at vide om bæredygtighed fra Arla.

Læs mere
Opskriftstema: Påske

Opskriftstema: Påske

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet påske. Denne måneds opskrifter er fra Arla Foods, Sæson, Royal Greenland og Schulstad. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Små snacks, stor smag

Små snacks, stor smag

To opskrifter fra Royal Greenland med rig smag og farve

Læs mere
Tellicherry wrap deluxe

Tellicherry wrap deluxe

Forkæl din wrap med Tellicherry Black Pepper fra Santa Maria

Læs mere
Æg er velsmag, proteiner og dyrevelfærd

Æg er velsmag, proteiner og dyrevelfærd

Æg er gode at bruge - og mættende - til kødfrie dage.

Læs mere
The perfect mix of taste & future

The perfect mix of taste & future

Miljøvenlige og smagfulde varianter af Taste Pack fra Santa Maria.

Læs mere
Danske ærter er måske verdens bedste

Danske ærter er måske verdens bedste

Det danske klima og landets geografiske placering med optimale vækstbetingelser gør danske ærter til nogle af verdens bedste.

Læs mere
Citrontærte med friskost og karamel

Citrontærte med friskost og karamel

Det sure møder det søde i denne opskrift på citrontærte fra Arla.

Læs mere
Veggiebøf af rugbrød og linser

Veggiebøf af rugbrød og linser

Bliv inspireret til, at lave lidt grønt i køkkenet med denne opskrift på på veggiebøf, lavet på rugbrød og linser, fra Schulstad.

Læs mere
Uramaki med Gin/Havtorn Sild

Uramaki med Gin/Havtorn Sild

Lad dig inspirere af denne opskrift fra Tenax Sild, med en sild, som er marineret i fynsk gin med havtorn.

Læs mere
Fra rugbrød til ris

Fra rugbrød til ris

Lad dig inspirere af denne opskrift fra Tenax Sild, med en sild, som er marineret i fynsk æblebrændevin

Læs mere
Opskriftstema: Asiatiske trends

Opskriftstema: Asiatiske trends

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet asiatiske trends. Denne måneds opskrifter er fra Arla Foods og Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne hee.

Læs mere
Bæredygtigt fanget hellefisk

Bæredygtigt fanget hellefisk

Opdag mere om delikatessen fra Vestgrønland, som fås hos Royal Greenland.

Læs mere
Kefir – fermenteret nyt til den gastronomiske front

Kefir – fermenteret nyt til den gastronomiske front

Fermentering er blevet en af landets store trends, og du kan bruge det til, at skabe stor smag.

Læs mere
Brød, der byder på overraskelser

Brød, der byder på overraskelser

For Schulstad er brød ikke bare brød. Godt bagværk supplerer nemlig den totale spiseoplevelse.

Læs mere
Opskriftstema: Jul og nytår

Opskriftstema: Jul og nytår

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet jul/nytår. Denne måneds opskrifter er fra Arla, Naturmælk, Royal Greenland og Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Kom dit mad-spild til livs med vores madspilds-app

Kom dit mad-spild til livs med vores madspilds-app

Unilever har lavet en app mod madspild, som du kan bruge i dit professionelle køkken

Læs mere
Opskriftstema: Jul og nytår

Opskriftstema: Jul og nytår

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet jul/nytår. Opskrifterne er fra Arla, Unilever og Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Nutaaq® torsk med grønkål, svampe og ingefær

Nutaaq® torsk med grønkål, svampe og ingefær

Prøv denne opskrift fra Royal Greenland på Nutaaq® torsk med grønkål

Læs mere
Grødboller

Grødboller

Valsemøllen har gjort det nemmere, at lave grødboller med Grødbrød koncentratet.

Læs mere
Økologisk brød – fordi det giver mening!

Økologisk brød – fordi det giver mening!

Økologien er steget i Danmark i takt med efterspørgslen og Mette Munk tilbyder økologisk brød af høj kvalitet.

Læs mere
Opskriftstema: Casual Dining

Opskriftstema: Casual Dining

Denne måneds opskriftstema er casual dining. Få inspiration til at lave lækre og nemme retter fra Arla, Haugen-Gruppen, Magnihill og Unilever. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Simremad og supper – september

Opskriftstema: Simremad og supper – september

Denne måneds opskriftstema er simremad og supper. Få inspiration til lækre simreretter og supper fra Arla, Unilever, Oscar og Royal Greenland. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Pizza med grønkål, saltede radiser og peberrodsyoghurt

Pizza med grønkål, saltede radiser og peberrodsyoghurt

Lækker opskrift fra Arla på en nordisk pizza

Læs mere
Kylling i Smoky BBQ med kold bearnaise og rosmarinbagte kartofler

Kylling i Smoky BBQ med kold bearnaise og rosmarinbagte kartofler

Bliv inspireret med denne lækre opskrift fra Ardo

Læs mere
Glæden ved en god fond

Glæden ved en god fond

Fonderne fra KNORR har stor og balanceret smag

Læs mere
Opskriftstema: Delemad – August

Opskriftstema: Delemad – August

Delemad er sommerens store hit hos os, og derfor introducerer vi for endnu flere opskrifter på nem og lækker delemad. I denne måned kan du se opskrifter fra Arla, Unilever, Kohberg og Tulip. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Delemad – Juli

Opskriftstema: Delemad – Juli

I juli har vi fokus på delemad. Få inspiration til lette sommerretter til delebordet fra Arla, Santa Maria, Magnihill og Tenax Sild. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Økologi

Opskriftstema: Økologi

I denne måneds opskriftstema har vi fokus på økologi. Se de lækre opskrifter fra DAVA Foods, La Treccia, Magnihill og Schulstad. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Grill og mad on the go

Opskriftstema: Grill og mad on the go

Bliv i denne måned inspireret af opskrifter fra Arla, Kohberg, Tulip og Unilever. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Catering Engros i samarbejde med Scandic om kvalitetsmærke for kødkvæg

Catering Engros i samarbejde med Scandic om kvalitetsmærke for kødkvæg

Scandic Hotels har indgået et samarbejde med Dansk Angus Forening og Catering Engros om et nyetableret kvalitetsmærke – ’Dansk Angus Kød’ – som skal sikre en høj kvalitetsstandard for dansk Angus.

Læs mere

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk