Log på webshoppen
Veggiesandwichstykke med hummus, spirer og bagte grøntsager

Veggiesandwichstykke med hummus, spirer og bagte grøntsager

Bag dette luftige italienske Tosca Farina sandwichstykke, hvor du blot skal tilsætte vand, salt og gær. Opskriften kan selvfølgelig også bages som brød eller baguettes – forlæng blot bagetiden.

Tilberedning


Sandwichstykker

Alle ingredienser hældes i æltekaret, dog gemmes ca. 400 g vand. Dejen køres 8 min. langsomt. Herefter tilsættes de 400 g vand og dejen køres 4 min. hurtigt.

Dejtemperatur

24-26°C.

Liggetid

120 min. i hæveboks (60 min. i hæveboks, hvis stykkerne skal over køl til næste dag. Stykkerne sættes 1 time på frost og derefter på køl. Dag 2 tages brødene ud fra køl og tempereres i bageriet til en kernetemperatur på min. 15°C, hæves til ønsket volumen).

Opslåning

Efter liggetid hældes dejen ud på bordet og hugges i stykker á 150 g. De sættes direkte på smurte plader klar til afbagning.

Bagetemperatur

Bageriovn: 250°C med damp. Efter 2 min. reduceres temperaturen til 210°C. Konvektionsovn: 225°C og efter 2 min. reduceres til 205°C.

Bagetid: 20-25 min.

Ingredienser


Sandwichstykker, ca. 60 stk.

5.000 g Tosca Farina 100-0 melblanding

90 g gær

3.600 g vand

130 g salt (8.820 g dej i alt)

Hummus

100 g Green Life Øko Hummus

2 dl koldt vand

½ dl oliven-, raps- eller sesamolie

Hummus

Ingredienserne piskes sammen, til der ikke er flere synlige klumper – det tager ca. 1 minut.

Serveringsforslag

Årstidens salat og grønt – f.eks. snittet spidskål, babyspinat eller rødbedespirer. Grillede grøntsager f.eks. peberfrugt, aubergine, gulerod eller squash.

Smør sandwichstykkerne med hummus og anret med salat, spirer og bagte grønsager. Sandwichen fungerer mindst lige så godt med stegt kylling.

Tip!

Skræl et par gulerødder og stil en ekstra lille portion hummus frem til din gæster som sund snack.

Velbekomme!

Prøv selv veggiesandwichen

Find Tosca Farina fra Valsemøllen på webshoppen

Køb nu  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk