Log på webshoppen
Veggiebøf af rugbrød og linser

Veggiebøf af rugbrød og linser

Få lidt vegetarisk velsmag på buffeten med denne opskrift på veggiebøf, lavet på rugbrød og linser.

Tilberedning


Veggiebøf

Bland kogte linser, revet rugbrød, mel, æg, krydderier, salt og peber sammen i en skål. Lad det hvile på køl i minimum en time.

Form 10 bøffer på ca. 125 g stykket og tryk dem flade på midten. Læg bøfferne på en bageplade og pensl dem med lidt olie. Bag dem i en forvarmet ovn på 200°C i 12-15 minutter – eller til de har fået en gylden farve. Servér dem lune.

Pocherede æg

Spray 10 muffinsforme med olie. Brug gerne forme af silikone. Slå et æg ud i hver form, læg så først et stykke bagepapir henover og derefter et stykke film. Damp formene i en forvarmet ovn ved 80°C i 6 minutter. Tag de færdig pocherede æg ud af ovnen og drys dem med salt og peber.

Rødbedesylt

Skær rødbederne i helt tynde skiver – gerne med en skræller – og kom dem i en skål. Bland eddike og sukker i en gryde og kog det op. Tilsæt ribsgelé, og hæld det over rødbederne. Lad det trække på køl i minimum én time – og smag det til med salt og peber inden servering.

Velbekomme!

Se den originale opskrift her.

Ingredienser


10 personer

Veggiebøf

800 g kogte linser
400 g revet rugbrød
2 æg
1 spsk. hvedemel
2 spsk. hakkede krydderurter
2 tsk. fint salt
½ tsk. fin peber
Olie til pensling

Pocherede æg

10 æg
Lidt salt og peber

Rødbedesylt

200 g rødbeder
1 dl eddike
50 g sukker
2 spsk. ribsgelé
Salt og peber

Prøv selv opskriften

Find brød fra Schulstad og andre ingredienser på webshoppen

Køb ingredienser  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk