Log på webshoppen
Vegansk smørrebrød – kan man det?

Vegansk smørrebrød – kan man det?

Ja og endda med stor succes hvis man spørger Casper Bøgeskov fra det danske Cateringlandshold. Smørrebrød er blandt danskernes mest elskede måltider, og spændende nyfortolkninger af rugbrødsklassikeren er at finde på selv de mest trendy menukort. Men hvordan lykkes man med et vegansk alternativ?

Det hele handler om umamismag, tekstur og konsistens, fortæller Casper. Du kan bringe masser af smag frem i dine grøntsager ved at stege dem hårdt i en god olie. Og ved at tænke i de fem grundsmage, kan du opnå den perfekte smagssammensætning.

Ethvert godt stykke smørrebrød starter med godt rugbrød. Så er du blevet inspireret til at lade grøntsager spille hovedrollen i dine smørrebrødsklassikere, finder du både de gode brød, inspiration til dit veganske smørrebrød og flere gode tips fra Casper Bøgeskov på Kohberg.com.

Vegansk smørrebrød – kan man det?

Lækre eksempler på smørebrød. Fra højre mod venstre: Ærtefrikadelle, svampepostej, kartoffel og avocado samt stegt, paneret pastinak.

Køb dit brød fra Kohberg på webshoppen

Find vores udvalg her  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk