Log på webshoppen
Små snacks, stor smag

Små snacks, stor smag

To små opskrifter fra Royal Greenland, som byder på kraftige farver og stor smag.

Små snacks, stor smag

Knækbrødssnack med rogn og gæskar

10 portioner

300 g sort stenbiderrogn fra Royal Greenland • 1 stk. hokkaidogræskar • 1 liter gulerodsjuice • 50 g smør • 2 spsk. citronolie • 300 g soyabønner, smuttede • 2 spsk. sesamolie • 1 bakke ghoa cress (eller anden krydderurt) • 20 stk. lange tynde eller runde knækbrød • Salt og hvid peber

Fremgangsmåde

Flæk og skræl græskarret og skrab kernerne ud. Skær den ene halvdel i grove stykker og damp under låg i gulerodsjuice i ca. 1 time. Sigt gulerodsjuicen fra og blend græskarret med smør til en lind puré. Tilsæt om nødvendigt gulerodsjuice, hvis den ikke er lind nok. Smag til med salt og peber. Fyld puréen på sprøjtepose og hold den varm.

Skær den anden halvdel af græskarret i små tern og vend med citronolie, salt og peber. Vend de smuttede bønner med sesamolie, salt og peber.

Anret rognen på knækbrødet med soyabønner, græskar og ghoa cress.

Små snacks, stor smag

Små bagte kartofler med rogn, rygeost og tørret bacon

10 portioner

300 g sort stenbiderrogn fra Royal Greenland • 30 små kartofler • 200 g lufttørret bacon • 200 g rygeost • 50 g fløde • ½ tsk. revet muskatnød • 1 fed hvidløg • 1 bakke sakura cress eller almindelig karse • 1 lille bundt purløg • Salt og peber

Fremgangsmåde

Bag kartoflerne til de er møre – ca. 25 min. ved 190°C. Skær bacon i tynde strimler og steg dem sprøde. Rør rygeost, fløde, muskatnød og knust hvidløg sammen og smag til med salt og peber.

Åbn kartoflerne ved at skære et lille kryds i toppen og presse dem åbne. Anret med rygeost, rogn, bacon, sakura cress/karse og fintsnittet purløg.

Find ingredienser til opskrifterne på webshoppen

Køb stenbiderrogn fra Royal Greenland

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk