Log på webshoppen

Rødgrødsfromage med chokoladebrownie, hindbærgelé & kørvel

Prøv denne lækre og farverige opskrift fra Madhuset SUBSTANS i dit eget køkken.

Tilberedning


Rødgrødsfromage

Kom gelatinen i koldt vand. Pisk æggeblommer og florsukker til en fast hvid skum. Kom rødgrøden i en gryde, og lun den med citronskal og vaniljekorn. Pisk fløden, så den netop begynder at blive en fast skum. Sigt vandet fra gelatinen, og tilsæt den til den lune rødgrød. Vend æggemassen med rødgrøden og derefter med flødeskummet. Anret fromagen i 10 skåle eller glas, og stil på køl. Efter et par timer kan geléen hældes over.

Hindbærgelé

Kom alle ingredienserne i en gryde, og varm igennem under moderat varme. Efter 5 minutter sigtes grøden og 200 g hindbærsaft vejes af. Kom gelatinen i koldt vand, og smelt det derefter i den lune hindbærsaft. Fordel hindbærgeléen på desserterne, og lad dem stå ca. en times tid inden servering.

Chokoladebrownie

Smelt smør og chokolade sammen over et vandbad. Pisk æg og farin sammen til en luftig masse. Bland alle de tørre ingredienser, og vend forsigtigt alle elementerne sammen. Bag kagen på 170°C grader i ca. 25 minutter (alt efter, hvor stor en form der bruges). Kagen må gerne være lidt ubagt. Kom dem på køl i et par timer, og skær i små tern af 1 x 1 cm.

Anretning

Fordel 5-6 brownietern på hver dessert. Pynt med friske hindbær og fine kørvelblade.

Velbekomme!

Ingredienser


10 personer

Rødgrødsfromage

5 dl piskefløde • 100 g pasteuriseret æggeblomme • 100 g florsukker • 5 blade gelatine • 200 g rødgrød • Korn fra ½ vaniljestang • Skal af 1 økologisk citron

Hindbærgelé

250 g frosne hindbær • 50 g vand • 100 g sukker • 2 blade gelatine

Chokoladebrownie

50 g peanuts • 250 g mørk chokolade • 150 g smør • 5 æg • 380 g brun farin • 5 g bagepulver • 50 g kakao • 1 knivspids salt

 

Vil du også afprøve desserten fra Madhuset SUBSTANS?

Find ingredienserne til retten på vores webshop

Køb ingredienser  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk