Log på webshoppen
Nye brød bringer grødtrenden i spil på din buffet

Nye brød bringer grødtrenden i spil på din buffet

En af de seneste års største madtrends har været en tur i røremaskinen hos Kohberg, som har skabt serien GRØDBRØD. Her er kombinationen af tradition og innovation blevet til bakeoff-produkter med en base af havregrød, der giver brødet en helt unik tekstur og smag.

Grød blev for få år siden en stor trend, da spisesteder i de større byer satte den sunde og klassiske grød på menuen. Vi har tænkt den sunde grød ind i et nyt og innovativt brødkoncept, der kombinerer det bedste fra grøden med lækkert brød, og samtidig har vi haft vores egne bedstemødre som forbillede. De udnyttede den sidste rest af morgengrøden til nybagt brød, og nu forvandler vi grød til en række lækre og velsmagende brød, som du let kan håndtere som restauration eller storkøkken, fortæller Lasse Lorenzen, der er produktchef for bakeoff hos Kohberg og har stået i spidsen for udviklingen af GRØDBRØD.

Med GRØDBRØD får gæsterne en anden brødoplevelse end det klassiske rundstykke og franskbrød. Konceptet er udviklet til at passe perfekt på buffeten eller som portionsanretning over hele kostdøgnet. Både hele brød og stykker er bagt uden forme, hvilket sammen med den unikke tekstur er med til at give et rustikt udtryk.

Med til serien hører også det første sandwichstykke bagt på grød. Men sin særlige rektangulære form passer sandwichstykkerne perfekt ind i klapristeren, der giver brødet en perfekt sprødhed samtidig med, at det stadig bevarer den bløde smagfulde indre.

Bagt med håndværk

Havregrød udgør basen i de nye GRØDBRØD. Men også brødenes vej gennem bageriet gør dem til noget særligt. At bage brød med grød stiller nemlig krav til bagerne og deres faglige kunnen.

Dej baseret på grød skal følges tæt af kyndige øjne og hænder, der hele tiden sikrer, at dejen har den rette konsistens, og at ingredienserne tilsættes på det rette tidspunkt. Det er godt håndværk og dedikation fra start til slut, der sikrer, at GRØDBRØD har smagen og kvaliteten til at løfte ethvert måltid, slutter Lasse Lorenzen.

Udvid brødkurven med nye varianter fra Kohberg

Køb brød fra Kohberg  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk