Log på webshoppen
Kylling i Smoky BBQ med kold bearnaise og rosmarinbagte kartofler

Kylling i Smoky BBQ med kold bearnaise og rosmarinbagte kartofler

Tilberedning


Kyllingebryster bagt i Smoky BBQ

Lav en marinade af Smoky BBQ mix, paprika, salt og olie og vend kyllingebrysterne i marinaden. Lad dem marinere i minimum 3 timer før brug.

Kom kyllingebrysterne i en gastrobakke med bagepapir, og bag dem i en forvarmet ovn ved 190°C i ca. 18-20 min., eller til en kernetemperatur på 75°C er opnået.

Kold bearnaisesauce

Kom bearnaiseessens og æggeblommer i en skål, og blend olien, i æggemassen lidt ad gangen med en stavblender, til det danner en fast ’mayonnaise’. Smag til med estragon, salt og cayennepeber.

Kartofler bagt med hvidløg og rosmarin

Halvér kartoflerne, og vend dem i hvidløg, rosmarin og olie. Krydr med salt og peber. Kom kartoflerne over i en gastrobakke med bagepapir, og bag dem i en forvarmet ovn ved 190°C i ca. 25 min. Når kartoflerne er færdigbagte, vendes de med bredbladet persille.

Velbekomme!

Ingredienser


10 personer

Kyllingebryster bagt i Smoky BBQ

10 stk. kyllingebryster • 250 g Ardo Smoky BBQ mix • 1 spsk. paprika • 1 tsk. salt • 0,75 dl olie

Kold bearnaisesauce

3 spsk. bearnaiseessens • 8 pasteuriserede æggeblommer • ½ liter rapsolie • 3 spsk. Ardo Estragon • Salt og cayennepeber

Kartofler bagt med hvidløg og rosmarin

2 kg kartofler • 20 g Ardo Hvidløg i tern • 20 g Ardo Rosmarin • ½ dl olivenolie • 3 spsk. Ardo Persille, bredbladet • Salt og peber

Prøv selv opskriften

Find vores udvalg af varer fra Ardo på webshopen

Køb nu  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk