Log på webshoppen
Julekagen med sin pynt

Jule-cheesecake

Tilberedning


Bland alle ingredienserne til bunden godt sammen. Tag 2 dl fra til topping. Tryk massen ud i en smurt springform (Ø 24-26 cm) gerne lidt op ad siderne. Bag bunden i 15 min. ved 175°C.

Pisk Philadelphia glat ved lav hastighed, tilsæt skyr og æg. Skrab vaniljekornene ud, og fordel dem i sukkeret. Tilsæt mel til sukkerblandingen, og rør herefter blandingen i ostemassen.

Skræl og skær æblerne i stykker (ca. 1 x 1 cm). Drys med kanel. Tilsæt æbler og hvidtøl til ostemassen, og vend det hele godt sammen. Fordel cremen på bunden.

Bag kagen i 45 min. ved 160°C.

Tag kagen ud, og fordel topping på kagen. Bag den derefter i 15 min. Lad kagen afkøle i min. 6 timer før servering.

Smelt chokolade over vandbad. Lav chokoladetræer på bagepapir, og lad dem afkøle. Pynt kagen med chokoladetræerne inden servering.

Velbekomme!

Ingredienser


14-16 personer

Bund

6 dl havregryn • 120 g brun farin • 75 g mandelflager • 150 g blødt smør • 1 tsk. kanel • ¼ tsk. salt

Creme

750 g Philadelphia Original • 100 g skyr • 3 æggeblommer • 3 hele æg • 1 stang vanilje • 150 g sukker • 2 spsk. mel • 5 æbler • 3 tsk. kanel • 2 dl hvidtøl

Pynt

50 g Marabou Premium Dark 70%

Prøv selv jule-cheesecake

Find philadelphia på webshoppen

Køb philadelphia  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk