Log på webshoppen
Grødboller

Grødboller

Grød er trendy og populært. Grød er sundt og smager godt. Derfor har vi lavet et nyt produkt, der gør det nemt for dig. Du skal ikke selv koge grøden. Du skal blot blande koncentratet med vand – ælte det i 5 minutter og lade det hvile i 10 minutter.

Koncentratet Grødbrød 30/70 NA giver dig mulighed for at bage mange forskellige brød. Vi har udviklet opskrifter til at hjælpe dig i gang.

En af dem er Grødboller, der smager fremragende. Blød i krummen og med god smag. Prøv det, og lad dig inspirere. Forsøg dig frem – lav dine egne opskrifter. Der er et hav af anvendelsesmuligheder. Vi garanterer saftighed og god smag.

Læs evt. mere på Valsemøllens hjemmeside.

 

Tilberedning


Beskrivelse: Alle ingredienser hældes i røremaskinen.

Dejtemp.: 25-27 °C.

Køretid:* 10 minutter langsomt + 5 minutter hurtigt.

Liggetid:

Dag 1: Fyldes i dejkasse. Stilles på frost i en time, derefter på køl natten over.

Dag 2: Dejen tages ud af køl, hakkes ud og vendes i havregryn.

Dejvægt: 100 g.

Dekoration: Havregryn.

Rasketid:* Ingen, sættes direkte i ovnen.

Bagetemp.:* Stikovn: Sættes ind ved 230 °C, faldende til 210 °C.

Bagetid:* 12-14 minutter

*vejledende

Grøden skal ikke koges før brug.

Velbekomme!

Ingredienser


Grød

Blandes 5 minutter i røremaskine og hviler efterfølgende i 10 minutter.

1.000 g Grødbrød 30/70, NA

300 g solsikkekerner

300 g chiafrø

2.200 g vand (ca. 30 °C)

Brød

3.800 g iblødsat grød

1.500 g Elephant hvedemel, NA

50 g salt

175 g rapsolie

300 g sukker

100 g gær (50 g tørgær)

6.525 g dej i alt

Prøv selv grødboller

Find ingredienser til opskriften på webshoppen

Køb varer fra Valsemøllen  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk