Log på webshoppen

Grillet Bernstein Grubé på toast melba

Tilberedning


4 personer

Blegsellerien vaskes, skæres i tynde skiver og drysses let med salt. Laves gerne dagen i forvejen eller vakuumeres.

Brødet skæres i 2 mm tykke skiver og ristes på panden i lidt smør, til det er gyldent og sprødt.

Osten skæres i flade rektangler af ca. 60 g og ristes hårdt med en brænder, til den bliver ”sort”. (Kan alternativt ristes på panden).

Blegsellerien lægges i bunden af en tallerken i et jævnt lag, croutonen lægges ovenpå, og det grillede stykke ost lægges øverst.

Sennepssalaten ”rulles” let i kugler inde i hånden og placeres oven på osten. Kom fem dråber trøffelolie på salaten, og riv resten af osten ud over retten sammen med paranødderne. Beregn ca. 2-2,5 nød pr. kuvert.

Velbekomme!

Ingredienser


300 g Bernstein Grubé øko-ost fra Thise Mejeri

4 stængler blegselleri

200 g sennepssalat

10 stk. paranødder

Brød til croutoner

Trøffelolie

Smør

Prøv opskriften!

Find ingredienser på vores webshop

Køb her  

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk