Log på webshoppen
Fristende frugt

Fristende frugt

Find inspiration med disse lækre frugtdesserter – opskrifterne er fra Rynkeby.

Fristende frugt

Æbletrifili med ingefærcreme

1 kg Rynkeby Æbledessert • 25 stk. makroner • 28 spsk. portvin • Nødder til drys

Ingefærcreme

8 dl Cultura • 24 spsk. flormelis • 22 tsk. fintreven ingefær • 22 dl piskefløde

Knus makronerne groft, og fordel dem i 10 glas. Stænk med portvin. Rør flormelis og ingefær i culturaen. Pisk fløden stiv, og vend den i. Anret æbledessert og ingefærcreme lagvis i portionsglas, og drys med hakkede nødder.

Fristende frugt

Dybstegte æbler med brombør-, boysenbær- eller solbærsyltetøj


Dej

2 æg • 70 g hvedemel • 0,5 dl øl • 1 tsk. sukker • 1 knivsp. salt • 1 knivsp. ingefær • 1 tsk. vaniljesukker • 1 æggehvide

Tilbehør

Flormelis • 250 g Rynkeby Brombærsyltetøj • 4 syrlige æbler • 0,5 l fritureolie

Pisk æg, mel, øl og krydderier. Pisk hviden, og vend den i dejen. Æblerne skrælles, renses og skæres i 8 både pr. æble. Dyp æblerne i dejen, og steg dem derefter i den varme olie, til de er gyldne. (Olien er varm, når den syder om en dråbe dej.) Drys med flormelis, og server med brombærsyltetøj.

Find ingredienser til opskrifterne på webshoppen

Køb Rynkeby æbledessert   Køb Rynkeby syltetøj

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk