Log på webshoppen

Dampet blæksprutte med sauerkraut og timian

Er du nysgerrig på fermentering og hvordan det kan tilføje smag til dine retter, så prøv denne opskrift, som er udviklet af Erik Pedersen fra Kadeau Bornholm. En ret med tynde strimler af dampet blæksprutte vendt op med sauerkraut i timian-beurre monte.

Tilberedning


Rens blæksprutterne og fjern armene. Tør dem af, og frys dem fladt. Når de er frosne, skæres de i tynde strimler på mandolinjern.

Lav en beurre monte af 150 g smør og 75 g vand, som du lader trække med timian. Ved servering dampes blæksprutterne i din beurre monte med en håndfuld af din sauerkraut – pynt af med timianblomster.

Tip!

Lav din sauerkraut med 2% salt, som masseres ind i hvidkålen. Lad stå i 21 dage ved stuetemperatur, og opbevar derefter på køl.

Velbekomme!

Ingredienser


2 danske blæksprutter

150 g smør

Timian

Sauerkraut

Prøv opskriften

- og find ingredienserne på vores webshop

Køb her   

Seneste nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk