Log på webshoppen

Nytænkning af smørrebrød

Smørrebrød er en traditionsrig, dansk spise og måske endda noget af det, vi danskere er mest kendte for. De seneste år har dygtige og nytænkende kokke reformeret den danske nationalspise og gjort den til en gastronomisk smagsoplevelse.

Denne gastronomi vil vi gerne udforske sammen med dig, og derfor byder vi velkommen til nogle lærerige timer i køkkenet på vores terminal i Ishøj d. 24. eller 25. april 2019, hvor ord som innovation, kreativitet, nytænkning og diversitet sætter rammerne for, hvad der skal kreeres i køkkenet.

Til arrangementet vil KEN Storkøkkens dygtige inspirationskok, Liselotte Kira Gregers Andersen, guide dig igennem smørrebrødsuniverset. Du vil blandt andet blive introduceret for asiatisk- og italienskinspireret smørrebrød, vegansk smørrebrød og inspiration til integrering af aktivt kul.

Vi garanterer, at du går hjem fra kurset med ny inspiration og teknikker til at kreere smukt og kreativt smørrebrød, der vil imponere dine gæster både på syn og smag.

 

Tilmelding er først til mølle, så skynd dig at booke din plads her

Du kan også læse mere om arrangementet her

Info

Workshop: Kreativt smørrebrød

Dato:
Onsdag 24. april 2019 (FULDT BOOKET)

Torsdag 25. april 2019

Tid: Kl. 14.00-17.00

Pris: GRATIS for op til 2 personer fra samme køkken (derefter 500 kr. per person.)

Sted: Catering Engros (FoodService Danmark), Vejleåvej 13, 2635 Ishøj

Tilmeldingsfrist: 19. april 2019

Tilmelding: Book din plads her

Få flere fordele med FoodXtra

Som medlem af FoodXtra får du unikke fordele, når du er kunde i FoodService Danmark.

Bliv medlem  

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk