Log på webshoppen

Nyheder

Her finder du inspiration, opskriftstemaer, Viden om og produktnyheder. Se også seneste udgave af vores tilbudsavis Bestil, find vores trendsættende magasin Foood samt nyheder fra Catering Engros, FoodService Danmark og vores specialistselskaber: HKI Ost, Prima frugt, Grøn Fokus, Grambogård, KødGrossisten og Strandby Fisk.


Nyheder

Her finder du inspiration, opskriftstemaer, Viden om og produktnyheder. Se også seneste udgave af vores tilbudsavis Bestil, find vores trendsættende magasin Foood samt nyheder fra Catering Engros, FoodService Danmark og vores specialistselskaber: HKI Ost, Prima frugt, Grøn Fokus, Grambogård, KødGrossisten og Strandby Fisk.

Sæsonnyt fra Prima Frugt

Sæsonnyt fra Prima Frugt

Læs her om de spændende nyheder i denne sæson.

Læs mere på Prima frugt
Sommertilbud: Få gratis øl med i købet!

Sommertilbud: Få gratis øl med i købet!

Vi vil gerne forkæle vores kunder, derfor får du øllene gratis, når du køber vores Ost og Øl sampak.

Læs mere på HKI OST
Produktnyhed: Smagfulde saucer fra K-Salat

Produktnyhed: Smagfulde saucer fra K-Salat

Danskerne har siden 1937 nydt godt af de velkendte pålægssalater fra K-salat. Men vidste du, at K-Salat også har udviklet en række smagfulde saucer, som er perfekte til sommerens grillretter? Læs mere her.

Læs mere
Viden Om: Et bæredygtigt køkkenflow med Tork

Viden Om: Et bæredygtigt køkkenflow med Tork

Optimér dit køkkenflow med bæredygtige hygiejneløsninger fra Tork - se mere her!

Læs mere
SIKA Function: Stå fast selv om gulvet er glat

SIKA Function: Stå fast selv om gulvet er glat

Læs, hvordan du står fast, selvom gulvet er glat! Sika Footwear guider dig til, hvordan du bliver helt sikker i køkkenet. Læs mere her.

Læs mere
Sønderjyske fristelser fra Graasten

Sønderjyske fristelser fra Graasten

Stolte sønderjyske traditioner, nytænkning, råvarer af høj kvalitet. Læs mere om luksussalaterne fra Graasten og bestil her.

Læs mere
Opskriftstema: Salater

Opskriftstema: Salater

Gør menukortet grønnere med sprøde og smagfulde salater. Find de 16 opskrifter i denne måneds opskriftstema, og afprøv nye grønne retter i dit køkken.

Læs mere
Dansk, fersk kylling

Dansk, fersk kylling

Nyt koncept fra KødGrossisten. Vi tilbyder nu danske, ferske kyllinger med fokus på dyrevelfærd og god smag. Læs mere her.

Læs mere på KødGrossisten
Produktnyhed: Nyt, sprødt morgenbrød

Produktnyhed: Nyt, sprødt morgenbrød

Schulstad Bakery Solutions står bag en ny serie af 9 sprøde morgenstykker, som både har smag og karakter fra surdej og stenovn. Se mere her!

Læs mere
Tid til nytænkning

Tid til nytænkning

Rasmus Munk og Alchemist er tilbage. Denne gang i en version 2.0, der byder på 'Holistic Cuisine', molekylær-gastronomiske kneb og intet mindre end en 50-retters menu.

Læs mere
Sol over dansk gastronomi

Sol over dansk gastronomi

I weekenden går det løs igen, når den ikoniske kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem, indtager Bornholm. Konkurrencen fik sidste år sin første kvindelige vinder, nemlig Dak Wichangoen fra Kiin Kiin. Læs et tilbageblik her.

Læs mere

Bestil Juli & August

Gælder fra 1. juli til og med 31. august 2019

Bestil er segmentinddelt, så du altid finder de mest relevante tilbud til netop dit køkken. God fornøjelse!

Læs avisen
Blueberry Red Velvet Cake fra Dina Food

Blueberry Red Velvet Cake fra Dina Food

Prøv den nye Blueberry Red Velvet Cake fra Dina Food, som med sit cremede yoghurtfyld passer perfekt til sommervarmen.

Læs mere
Verden bliver mere grøn

Verden bliver mere grøn

Når gartneriet Legro søger nye løsninger, går de ikke efter de lavthængende frugter. Læs om det familieejede gartneri og Johnny Petersens passion for en grønnere fremtid.

Læs mere
Viden Om: Økologisk ægproducent

Viden Om: Økologisk ægproducent

Jakob Kjær er en af DAVA Foods’ økologiske ægproducenter. Med stort fokus på dyrevelfærd producerer han de karakteristiske brune æg, som lægges af høner, der har god plads og adgang til både stald og hønsegård.

Læs mere
Opskriftstema: Sommergrill

Opskriftstema: Sommergrill

Tænd op i grillen, og afprøv vores 16 bud på saftige og smagfulde sommerretter til grillen. Du finder alle opskrifterne her.

Læs mere
Produktnyhed: Sprøde Chip Shop Rolls

Produktnyhed: Sprøde Chip Shop Rolls

Sæt mere fisk på menuen med Findus. Prøv fx den nye Chip Shop Roll af Alaskasej, som kan være et lækkert og sprødt alternativ til den traditionelle hotdog.

Læs mere
Country Cuisine: Nyt kyllinge-brand

Country Cuisine: Nyt kyllinge-brand

Byd velkommen til Country Cuisine! Et nyt brand på det danske marked, der tilbyder kylling af høj kvalitet fra landet - enten i kogt, stegt eller grillet form.

Læs mere
Dansk is og sorbet fra Kastbergs

Dansk is og sorbet fra Kastbergs

Ismejeriet i Silkeborg har over 30 lækre varianter, der blandt andet tæller et udvalg af 12 uimodståelige sorbeter. Læs mere om gourmet isen, og find din egen favorit her!

Læs mere
Ishøj Erhvervspris 2019 går til FoodService Danmark

Ishøj Erhvervspris 2019 går til FoodService Danmark

Vi er den stolte modtager af Ishøj Erhvervspris 2019! Læs mere her.

Læs mere på FoodService Danmark
Veganske falafler fra Ardo

Veganske falafler fra Ardo

Giv dine gæster en sprød smagsoplevelse med veganske falafler fra Ardo! Læs mere her.

Læs mere
Viden Om: Function – en sko, der står fast!

Viden Om: Function – en sko, der står fast!

Kender du til ømme og trætte fødder efter en lang arbejdsdag i køkkenet? Så har SIKA løsningen til dig - se mere her!

Læs mere
Viden Om: Sprøde pommes frites fra Lutosa

Viden Om: Sprøde pommes frites fra Lutosa

Pommes frites er ikke bare pommes frites. Hvert fald ikke, hvis man spørger kartoffelspecialisterne hos Lutosa. Bliv klogere i denne uges Viden Om.

Læs mere
Substans i råvarerne

Substans i råvarerne

Substans er én ud af blot to danske michelinrestauranter, som kan smykke sig med Det Økologiske Spisemærke i guld. Læs om René Mammen og hans økologiske mission her!

Læs mere
Opskriftstema: Madspild

Opskriftstema: Madspild

Få inspiration til, hvordan du kan bruge din overskudsmad i nye retter og på den måde reducere mængden af madspild i dit professionelle køkken. Find de 16 smagfulde opskrifter fra vores leverandører her.

Læs mere
Viden Om: Bähncke

Viden Om: Bähncke

Bähncke er stadig med på vognen! Og sortimentet har udviklet sig en del, siden den første pølsevogn åbnede i 1920'erne i København.

Læs mere
Produktnyhed: Poke Sauce fra Kikkoman

Produktnyhed: Poke Sauce fra Kikkoman

Kikkoman er klar med et must-try til alle poke bowl fans: Poke Saucen! Læs mere om produktnyheden her.

Læs mere
Ugens fisk: Helleflynder

Ugens fisk: Helleflynder

Denne uges fisk er Helleflynder.

Læs mere på Strandby Fisk
Frk. Flora og krystal knas

Frk. Flora og krystal knas

Prøv kombinationen mellem en økologisk høost fra Sønderjylland og en Frk. Flora øl, brygget specielt til osten.

Læs mere på HKI OST
Mønsk mikromejeri forsyner landets mesterkokke

Mønsk mikromejeri forsyner landets mesterkokke

Der bliver kælet for hver eneste ost, der kommer ud af det lille mikromejeri og osteri på Møn.

Læs mere
Produktnyhed: Sild med forårsløg og chili

Produktnyhed: Sild med forårsløg og chili

Tenax Sild har netop lanceret en produktnyhed, der emmer af forår og som passer perfekt til påskebordet. Få inspiration + opskrift her!

Læs mere
Viden Om: Bagels – the american way

Viden Om: Bagels – the american way

Miss Bagel bager amerikanske bagels i Espergærde, og bruger rigeligt af alt det gode i deres opskrifter. Læs med her!

Læs mere
Økologi Nyt

Økologi Nyt

Så er Økologi Nyt på gaden igen..

Læs mere på Grøn Fokus
Ost og Øl gavekurv

Ost og Øl gavekurv

Prøv vores øl og ost gavekurv.

Læs mere på HKI OST
Prima frugt og grønt

Prima frugt og grønt

Foråret nærmer sig, og det betyder, at vi har en masse lækre nyheder på lager.

Læs mere på Prima frugt
Måltid skal være kvalitetstid

Måltid skal være kvalitetstid

Christian Bak er en populær mand hos Carnegie Investment Bank. Han har nemlig sat delemad, lokale råvarer og kulinarisk kvalitet på menuen.

Læs mere
Inspiration fra Baks køkken

Inspiration fra Baks køkken

Christian Bak fra Carnegie deler ud af tre lækre opskrifter på 'frokost a la family style'.

Læs mere
Opskriftstema: Moderne smørrebrød

Opskriftstema: Moderne smørrebrød

Få inspiration til, hvordan du pifter en gammel klassiker op, når vi har fokus på moderne smørrebrød i denne måneds opskriftstema. Find de 12 smagfulde bud fra vores leverandører her.

Læs mere
Produktnyhed: Lækre burger-omeletter fra DANÆG

Produktnyhed: Lækre burger-omeletter fra DANÆG

DANÆG har netop lanceret 'burger-omeletten', som er et godt og proteinrigt alternativ til den traditionelle bøf i en burger. Se mere her!

Læs mere
Tærte med oksekød, spinat og squash

Tærte med oksekød, spinat og squash

Prøv en lækker tærte med oksekød, spinat og squash.

Læs mere på KødGrossisten
Fynske rødder møder japansk håndværk

Fynske rødder møder japansk håndværk

Foood har mødt Kondo Sasaki til en snak om japansk håndværk, fynske rødder og kærligheden til lokale råvarer.

Læs mere
Ankimo – dampet havtaskelever

Ankimo – dampet havtaskelever

Kondo deler ud af sine yndlingsopskrifter fra Japan - find dem her!

Læs mere
Takoyaki – blæksprutteæbleskiver

Takoyaki – blæksprutteæbleskiver

Kondo deler ud af sine yndlingsopskrifter fra Japan - find dem her!

Læs mere
Ost og øl

Ost og øl

Nu kan du smage dig frem til nye yndlingskombinationer mellem Ost & Øl. Vi kalder dem Gode Makkerpar, fordi de i fællesskab overrasker, pirrer og imponerer på både smag og sensorik.

Læs mere på HKI OST
Økologi Nyt uge 13-14

Økologi Nyt uge 13-14

Så er Økologi Nyt på gaden igen..

Læs mere på Grøn Fokus
Sild med Blåbær & Rom fra Tenax Sild

Sild med Blåbær & Rom fra Tenax Sild

Vi kan præsentere en lækker nyhed fra Tenax Sild: Sild med blåbær & rom! Læs mere om den nye, smagfulde sildevariant her.

Læs mere
Dagrofa S-Engros digitaliserer tilbudsavisen

Dagrofa S-Engros digitaliserer tilbudsavisen

Som den første landsdækkende fødevarekæde har vi droppet den trykte tilbudsavis. Læs om alle de fordele, som du får med vores nye, digitale tilbudsavis, her.

Læs mere på Dagrofa S-Engros
Rødfiskefilet

Rødfiskefilet

Denne uges fisk er rødfiskefilet. Læs mere og få inspiration til en lækker ret

Læs mere på Strandby Fisk
Catering Engros lancerer ny webshop

Catering Engros lancerer ny webshop

Vi har lanceret ny webshop med en masse forbedrede funktioner, så din købsoplevelse nu bliver endnu bedre. Læs mere her.

Læs mere
Veganske nyheder

Veganske nyheder

Det har aldrig været nemmere at servere vegansk. Se den nye produktlinje fra Wheaty her.

Læs mere på Grøn Fokus
Viden Om: Danske Æg-mærket

Viden Om: Danske Æg-mærket

De danske æg har fået ny 'tatovering'. Bliv klogere på det nye våbenskjold og dets betydning i Viden Om.

Læs mere
Tilbud fra Grambogård

Tilbud fra Grambogård

Find vores tilbud på kvalitetskød fra Grambogård her.

Læs mere
Prima frugt og grønt

Prima frugt og grønt

Foråret nærmer sig, og vi har fået et helt nyt sortiment af spiselige blomster på lager.

Læs mere på Prima frugt
Kunsten at forene kemi og kreativitet

Kunsten at forene kemi og kreativitet

Erik Pedersen stikker snuden i alt fra solbærblade til ærteskud. Han er vild med at få det bedst tænkelige ud af alting. Foood mødte ham på Bornholm og fik både smagsprøver på hans kunnen, hans idéer og ikke mindst hans mod.

Læs mere
Dampet blæksprutte med sauerkraut og timian

Dampet blæksprutte med sauerkraut og timian

Fermentering på to forskellige måder: Dampet blæksprutte med sauerkraut og timian

Læs mere
Grillede asparges med fermenteret hvid asparges

Grillede asparges med fermenteret hvid asparges

Fermentering på to forskellige måder: Grillede asparges med fermenteret hvid asparges.

Læs mere
Dampet vesterhavstorsk med hokkaidogræskar og brunet smør

Dampet vesterhavstorsk med hokkaidogræskar og brunet smør

Café Stranden i Henne byder på lokal vesterhavstorsk med farverig hokkaidogræskar. Find opskriften her!

Læs mere
True Gum

True Gum

Nyt i sortiment hos Catering Engros: Bæredygtigt, sukkerfrit og vegansk tyggegummi fra True Gum. Læs mere om det nye tyggegummi her.

Læs mere
Grillet Bernstein Grubé på toast melba

Grillet Bernstein Grubé på toast melba

Få opskriften på Café Strandens populære 'Bernstein Grubé på toast melba' her!

Læs mere
Her gror ingen lette løsninger

Her gror ingen lette løsninger

Café Stranden i Henne går nærmest i ét med naturen og Vesterhavet - og dét kan smages i deres bistro-inspirerede køkken.

Læs mere
Ugens fisk: Blæksprutte

Ugens fisk: Blæksprutte

Denne uges fisk er blæksprutten

Læs mere på Strandby Fisk
Prima frugt og grønt

Prima frugt og grønt

Foråret nærmer sig, og det betyder, at vi har masser spændende frugt og grønt på lager

Læs mere på Prima frugt
Økologi Nyt uge 11-12

Økologi Nyt uge 11-12

Så er Økologi Nyt på gaden igen..

Læs mere på Grøn Fokus
En bevægelse fra land til by

En bevægelse fra land til by

Louise Dolmer fik en god idé. Hun ville skabe en rugekasse for landmandens og producentens produkter, så de fik et sted at modnes og blive flyvefærdige. Her er historien om Landmad.

Læs mere
Viden Om: Proteinrige korn og bælgfrugter

Viden Om: Proteinrige korn og bælgfrugter

Er dit køkken hoppet med på den grønne bølge? Her kan du blive klogere på en række plantebaserede produkter, der er nemme at anvende i en travl hverdag.

Læs mere
Ugens ost: En buchette de manon

Ugens ost: En buchette de manon

Ugens ost er: En buchette de manon fra Provence regionen i Frankrig

Læs mere på HKI OST
Produktkatalog 2019

Produktkatalog 2019

Så er produktkataloget 2019 på gaden med en masse spændende, økologiske varer.

Læs mere på Grøn Fokus
Fra Lollands fede jord til bord

Fra Lollands fede jord til bord

Povl Lønberg Rasmussen elsker synet af Lollands fede og frugtbare jorde. Foood har mødt ham for at høre, hvad der er så særligt ved Lolland.

Læs mere
Flæskesteg med god samvittighed og krydret rødkål

Flæskesteg med god samvittighed og krydret rødkål

Prøv en lækker flæskesteg med sprøde svær med god samvittighed fra Grambogård.

Læs mere på Grambogård
Forårsbryg fra Herslev Bryghus

Forårsbryg fra Herslev Bryghus

Foråret nærmer sig, og det betyder, at det er tid til at nyde en dejlig øl i solen

Læs mere på Grøn Fokus
Fingerfood fra Dencon Foods

Fingerfood fra Dencon Foods

Fingerfood - 3 lækre nyheder fra Dencon Foods! Bliv klogere på de nye produkter her.

Læs mere
Opskriftstema: Mellemøsten

Opskriftstema: Mellemøsten

I marts har vi i månedens opskriftstema hos Catering Engros fokus på Mellemøsten - med et lille twist af det italienske køkken.

Læs mere
Hvordan kan noget så enkelt smage så godt?

Hvordan kan noget så enkelt smage så godt?

Erik Vildgaard er både jordnær og visionær. Han arbejder hver dag på at være den bedste.

Læs mere
Fra Jordnærs køkken

Fra Jordnærs køkken

Find inspiration med flotte opskrifter fra Restaurant Jordnær

Læs mere
Viden Om: Fløjlsblød ymer anno 1937

Viden Om: Fløjlsblød ymer anno 1937

Essens ymer fra Arla Unika er ikke bare en hvilken som helst ymer. Bliv klogere på kongstanken her.

Læs mere
Ugens fisk: Østers

Ugens fisk: Østers

Denne uges fisk er de lækre østers.

Læs mere på Strandby Fisk
Forårsrulle med lun rødkålssalat og søde kartofler

Forårsrulle med lun rødkålssalat og søde kartofler

Prøv en forårsopskrift på forårsruller med kalvekød, lun rødkålssalat og søde kartofler.

Læs mere på KødGrossisten
Økologi Nyt uge 9-10

Økologi Nyt uge 9-10

Så er Økologi Nyt på gaden igen..

Læs mere på Grøn Fokus
Slagtertilbud uge 10-11

Slagtertilbud uge 10-11

Her får du ugens Slagtertilbud fra KødGrossisten med alle de gode tilbud fra vores dygtige slagtere.

Læs mere på KødGrossisten
På Alchemist tager de bestik af situationen

På Alchemist tager de bestik af situationen

Rasmus Munk fra Alchemist er en mand med blik for de små detaljer. Også dem vi sidder med i hænderne.

Læs mere
Prima frugt og grønt

Prima frugt og grønt

Foråret nærmer sig, og det betyder, at vi har masser spændende frugt og grønt på lager

Læs mere på Prima frugt
Hvor meget må Michelin-stjernerne koste?

Hvor meget må Michelin-stjernerne koste?

Thomas Parry har smag for præcision og små detaljer. I flere år brugte han de kompetencer i Michelin-køkkener både i og uden for Danmark. Læs hans historie her.

Læs mere
Rødgrødsfromage med chokoladebrownie, hindbærgelé & kørvel

Rødgrødsfromage med chokoladebrownie, hindbærgelé & kørvel

Prøv en lækker opskrift fra Madhuset SUBSTANS på rødgrødsfromage med chokoladebrownie.

Læs mere
Rosastegt oksemørbrad med kartoffelterrin og porre

Rosastegt oksemørbrad med kartoffelterrin og porre

Prøv denne opskrift fra Madhuset Substans på rosastegt oksemørbrad med kartoffelterrin og porre.

Læs mere
Stjernerne flytter til Forkantsdanmark

Stjernerne flytter til Forkantsdanmark

Hvad betyder det at stjernekokkene flytter til Forkantsdanmark? Læs her om hvorfor de flytter væk fra storbyerne, og hvordan det påvirker de små byer.

Læs mere
Ugens fisk: Ising

Ugens fisk: Ising

Denne uges fisk er isingen

Læs mere på Strandby Fisk
Prima frugt og grønt

Prima frugt og grønt

Så er Prima frugt og grønt på gaden igen.

Læs mere på Prima frugt
Grøn Fokus vandt LAR-prisen

Grøn Fokus vandt LAR-prisen

Vi har vundet dette års LAR-pris for vores sociale arbejde.

Læs mere på Grøn Fokus
Chefen for verdens skarpeste smagsløg

Chefen for verdens skarpeste smagsløg

Mød Michelins generaldirektør, Michael Ellis, som fortæller om det unikke ved at være chef for verdens skarpeste smagsløg.

Læs mere
Ugens ost: Coeur de neufchatel

Ugens ost: Coeur de neufchatel

Ugens ost er den franske coeur de neufchatel

Læs mere på HKI OST
Mød den nye mand ved roret

Mød den nye mand ved roret

Mød den nye mand ved roret hos Grambogård.

Læs mere på Grambogård
Workshop: Kreativt smørrebrød

Workshop: Kreativt smørrebrød

Kom med til workshop, hvor vi nytænker den traditionsrige spise, smørrebrødet, på en innovativ og kreativ måde.

Læs mere
Ugens fisk: Jomfruhummer

Ugens fisk: Jomfruhummer

Denne uges fisk er jomfruhummeren.

Læs mere på Strandby Fisk
Opskriftstema: Økologi og bæredygtighed

Opskriftstema: Økologi og bæredygtighed

Find inspiration i februar måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på økologi og bæredygtighed. Du får otte lækre, økologiske og bæredygtige retter fra Arla og Flensted.

Læs mere
HKI sponsorerer de danske vindere af Bocuse d’Or

HKI sponsorerer de danske vindere af Bocuse d’Or

Stort tillykke til Kenneth Toft-Hansen, Christian Wellendorf og resten af teamet.

Læs mere på HKI OST
Madpandekage med kalvekød

Madpandekage med kalvekød

Prøv denne lækre opskrift på madpandekager med kalvekød, som er hurtig og nem at lave.

Læs mere på Grambogård
Prima frugt og grønt

Prima frugt og grønt

Det første, spæde tegn på forår er landet på vores lager - vi har nemlig fået rabarber på lager.

Læs mere på Prima frugt
Viden Om: Økologisk og glutenfrit tørgær

Viden Om: Økologisk og glutenfrit tørgær

De Danske Gærfabrikker tilbyder foodservice-sektoren muligheden for at bage 100% økologisk.

Læs mere
Ugens fisk: Fiskefrikadeller

Ugens fisk: Fiskefrikadeller

Denne uges fisk er lækre fiskefrikadeller.

Læs mere på Strandby Fisk
Produktnyhed: Velsmagende to-go måltider fra Arla

Produktnyhed: Velsmagende to-go måltider fra Arla

Hele ni lækre lanceringer byder det nye ’Arla & MORE’ koncept på. Smoothies, grød og skyr i forskellige, friske smagsvarianter.

Læs mere
Æbler med stegte sild

Æbler med stegte sild

Her får du en lækker opskrift på æbler med stegte sild

Læs mere på Grøn Fokus
Wok med oksestrimler og nudler

Wok med oksestrimler og nudler

Lækker og hurtigt opskrift på wok med oksestrimler og nudler.

Læs mere på KødGrossisten
Bocuse d’Or 2019

Bocuse d’Or 2019

Vi sponsorerer årets kandidat i Bocuse d'Or konkurrencen i Lyon.

Læs mere på HKI OST
Kalvehjerter med æbler og stegte jordskokker

Kalvehjerter med æbler og stegte jordskokker

Lad dig inspirere af vores sunde opskrift på kalvehjerter til Valentinsdag.

Læs mere på KødGrossisten
Food and Drink

Food and Drink

Læs artiklen fra Food & Drink med vores gode råd til økologisk omlægning i professionelle køkkener.

Læs mere på Grøn Fokus
Ugens fisk: makrel

Ugens fisk: makrel

Denne uges fisk er makrellen.

Læs mere på Strandby Fisk
Økologi Nyt uge 4-5

Økologi Nyt uge 4-5

Så er Økologi Nyt på gaden igen., og denne gang får du svaret på, hvad en chufa er, og hvordan du bruger den i dit køkken.

Læs mere på Grøn Fokus
Saftig, mørkristet burgerbolle fra Schulstad

Saftig, mørkristet burgerbolle fra Schulstad

Nyt i sortiment - bliv klogere på Schulstads nye, saftige burgerbolle her.

Læs mere
Kæmpetartelet med sellerifrikasse og syltede rødløg

Kæmpetartelet med sellerifrikasse og syltede rødløg

Her får du en lækker opskrift med knoldselleri, som er i sæson netop nu.

Læs mere på Grøn Fokus
Ugens fisk: Rødtunge

Ugens fisk: Rødtunge

Denne uges fisk er en rødtunge.

Læs mere på Strandby Fisk
Nakkekoteletter med nektarinsalat og grillet spidskål

Nakkekoteletter med nektarinsalat og grillet spidskål

Her får du en opskrift på traditionelle nakkekoteletter fra Grambogård med et lækkert tvist.

Læs mere på Grambogård
Produktnyhed: 3 nye bagels fra Schulstad

Produktnyhed: 3 nye bagels fra Schulstad

Bliv klogere på de nye, velsmagende bagels med lækker krumme fra Schulstad, som du kun kan købe hos FoodService Danmark.

Læs mere
Dårligt vejr i Spanien

Dårligt vejr i Spanien

Vejret i Spanien betyder, at der er udfordringer med især iceberg salat, broccoli og blomkål.

Læs mere på Prima frugt
Økologi Nyt uge 2-3

Økologi Nyt uge 2-3

Vi starter året med spændende, veganske nyheder.

Læs mere på Grøn Fokus
Porxas

Porxas

Produktserien fra Porxas produceres af familievirksomheden Pere Porxas S.L., som har leveret traditionelle, spanske pølser og lufttørrede skinker siden 1997.

Læs mere på KødGrossisten
Røgeosten fra Kirkeby & Thrane

Røgeosten fra Kirkeby & Thrane

Fynsk traditionsspise med næsten 200 år på bagen.

Læs mere på HKI OST
Ugens ost: Rød Kloster

Ugens ost: Rød Kloster

Ugens ost er en Rød Kloster ost fra Thise.

Læs mere på HKI OST
Ugens fisk: Slethvar

Ugens fisk: Slethvar

Denne uges fisk er en Slethvar.

Læs mere på Strandby Fisk
Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt er tilbage på gaden!

Læs mere på Prima frugt
Viden Om: SCRÆGG

Viden Om: SCRÆGG

SCRÆGG er et nyt og anderledes convenience-tilbud til den moderne forbruger: Scrambled eggs, der kun tager 15 sekunder at lave.

Læs mere
Det er for groft

Det er for groft

Her får du et overblik over frugt og grønt i sæson i de kommende måneder.

Læs mere på Prima frugt
Ugens fisk: Skærising

Ugens fisk: Skærising

Ugens fisk er en skærising. Læs meget mere om skærisingen her.

Læs mere på Strandby Fisk
Opskriftstema: Flexitar

Opskriftstema: Flexitar

Bliv inspireret af januar måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på flexitar trenden. Vi giver dig sammen med Arla fire lækre vegetariske retter.

Læs mere
Ugens fisk: Kuller

Ugens fisk: Kuller

Ugens fisk er Kuller. Læs med og se, hvordan du bruger den i dine retter!

Læs mere på Strandby Fisk
Østers til nytårsfesten

Østers til nytårsfesten

Tag afsked med 2018 med manér! Her får du en lækker opskrift til nytårsaften..

Læs mere på Strandby Fisk
Viden Om: Mammen Mejerierne

Viden Om: Mammen Mejerierne

Mammen Mejerierne har hovedsæde i en lille jysk landsby nær Bjerringbro. Virksomheden er familieejet gennem tre generationer og hele eventyret startede i 1911.

Læs mere
En frisk verden på frost

En frisk verden på frost

Frosne grøntsager er uden tilsætningsstoffer og bliver brugt mere hyppigt i professionelle køkkener

Læs mere
Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt er tilbage på gaden!

Læs mere på Prima frugt
Ugens fisk: Lyssej

Ugens fisk: Lyssej

I uge 50 er det lyssej, også kendt som en lubbe, der er ugens fisk.

Læs mere på Strandby Fisk
En bæredygtigt trend: tang

En bæredygtigt trend: tang

En bæredygtigt trend breder sig inden for fødevarebranchen: tang.

Læs mere på Grøn Fokus
Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt er tilbage på gaden!

Læs mere på Prima frugt
Viden Om: Président Tartimalin

Viden Om: Président Tartimalin

Président er indbegrebet af fransk kvalitet, og det gælder også friskosten ’Tartimalin’, som er en fløjlsblød og cremet friskost fra Bretagne.

Læs mere
Ugens ost: Primeo

Ugens ost: Primeo

Ugens ost fra Nørup Mejeri.

Læs mere på HKI OST
Foood december

Foood december

Læs den seneste udgave af vores trendsættende madmagasin Foood. I denne måned finder du bl.a. et stort tema om ost, hvor vi guider dig til at få mere ost ind i dit professionelle køkken.

Læs mere
Opskriftstema: Jul – December

Opskriftstema: Jul – December

Bliv inspireret af denne måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på lækre retter til julebordet.

Læs mere
Ugens fisk: Torsk

Ugens fisk: Torsk

I uge 49 kan du blive klogere på vinterens populære hvide fisk, torsken. Læs med og få en god opskrift på lækre fiskefrikadeller til frokosten.

Læs mere på Strandby Fisk
Økologi Nyt uge 49-50

Økologi Nyt uge 49-50

Mangler du noget lækkert og økologisk til dit julebord? Så læs med i Økologi Nyt her.

Læs mere på Grøn Fokus
Hjemmelavet rødkål

Hjemmelavet rødkål

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det er tid til lækker, hjemmelavet rødkål.

Læs mere på Prima frugt
Mød Michael – Køkkenchefen i FoodService Danmark

Mød Michael – Køkkenchefen i FoodService Danmark

Køkkenchefen Michael Giolbas bringer dagligt økologi i FoodService Danmarks kantine i Ishøj. Læs om hans rejse fra det økologiske spisemærke i bronze til sølv.

Læs mere på Grøn Fokus
Julesteg i æblemost

Julesteg i æblemost

Inspiration til julemaden. Prøv en julesteg i æblemost og svesker med bagte æbler og saltet kål.

Læs mere på Grambogård
Viden Om: De Danske Gærfabrikker

Viden Om: De Danske Gærfabrikker

Bliv klogere på de historiske Danske Gærfabrikker og deres øko gær, som har mange gode egenskaber.

Læs mere
Gode råd til øko-omlægning

Gode råd til øko-omlægning

Her får du 4 gode råd til øko-omlægning i professionelle køkkener.

Læs mere på Grøn Fokus
Frisk fisk fra Strandby Fisk

Frisk fisk fra Strandby Fisk

Frisk fisk fra Strandby Fisk.

Læs mere på Strandby Fisk
Produktnyhed: Lækre grødbarer fra Easyfood

Produktnyhed: Lækre grødbarer fra Easyfood

Vi har netop fået lækre og delikate grødbarer i sortiment - fyldt med nostalgi, havre og fibre. En perfekt to-go snack!

Læs mere
Julekagen med sin pynt

Julekagen med sin pynt

Lækker opskrift på jule-cheesecake fra Philadelphia til den festlige sæson.

Læs mere
Sandwich fra køkkenhaven

Sandwich fra køkkenhaven

Bæredygtighed er vejen frem. Bliv inspireret til mere bæredygtighed med denne opskrift fra Arla.

Læs mere
Ostegrotten

Ostegrotten

Kom med på besøg i ostegrotten i Ishøj.

Læs mere på HKI OST
Aspargesjordskokker

Aspargesjordskokker

Vi har aspargesjordskokker fra Fiils Rødder på lager.

Læs mere på Prima frugt
Den glade æblegris

Den glade æblegris

Æblegrisen nyder det gode griseliv som alle de øvrige grise fra Grambogård: Frisk halm, plads til at røre sig, adgang til foder døgnet rundt, frisk vand, ro og harmoni i stalden.

Læs mere på Grambogård
Ny FoodXtra hjemmeside

Ny FoodXtra hjemmeside

FoodService Danmarks loyalitetsklub, FoodXtra, har fået en ny hjemmeside.

Læs mere på FoodService Danmark
Økologi Nyt uge 45-46 2018

Økologi Nyt uge 45-46 2018

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det er tid til alle julens lækkerier.

Læs mere på Grøn Fokus
Økologisk vaniljepulver

Økologisk vaniljepulver

Vi har økologisk vaniljepulver af meget høj kvalitet på lager i Grøn Fokus.

Læs mere på Grøn Fokus
Smagen af Møn

Smagen af Møn

Læs vores interview med chefmejerist Per Sørup fra Hårbølle Mejeri på Møn.

Læs mere på HKI OST
Viden om: SIKA BUBBLE

Viden om: SIKA BUBBLE

Hvem siger, at arbejdssko ikke kan være både cool og behagelige?

Læs mere
Opskriftstema: Jul – November

Opskriftstema: Jul – November

Bliv inspireret af denne måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på lækre retter til julebordet.

Læs mere
XXL rejer med stor smag

XXL rejer med stor smag

Bliv inspireret med denne lette og lækre opskrift fra Royal Greenland

Læs mere
Biobandits

Biobandits

Har du prøvet de lækre, økologiske sovser fra Biobandits? Sovserne og dressingerne fra Biobandits er alle lavet på rene, friske råvarer, og de har alle et helt særligt tvist, som gør ethvert måltid lækkert.

Læs mere på Grøn Fokus
Økologi Nyt uge 43-44 2018

Økologi Nyt uge 43-44 2018

Kender du de 5 største pesticid syndere? Læs med her.

Læs mere på Grøn Fokus
Ugens fisk: Laks

Ugens fisk: Laks

I uge 43 har vi laks på menuen. Bliv klogere på fisken, der er rig på omega-3 og D-vitamin.

Læs mere på Strandby Fisk
En brændende passion for økologien

En brændende passion for økologien

Vi har taget en snak med Stefan om fremtidens økologi. Den økologiske sag er for længst slået igennem, så i takt med at markedet har vænnet sig til økologiske fødevarer, er flere og flere begyndt at satse mere på biodynamik.

Læs mere på Grøn Fokus
Prima Frugt & Grønt

Prima Frugt & Grønt

Prima Frugt og Grønt er tilbage på gaden!

Læs mere på Prima frugt
Fristende frugt

Fristende frugt

Find inspiration med Rynkebys opskrifter på lækre frugtdesserter.

Læs mere
Franske østers

Franske østers

Læs om de fine franske Gillardeau østers.

Læs mere på Strandby Fisk
Økologi Nyt uge 41-42 2018

Økologi Nyt uge 41-42 2018

Så er det nye Økologi Nyt på gaden..

Læs mere på Grøn Fokus
Ugens ost: Mont d’Or

Ugens ost: Mont d’Or

Ugens ost fra Mons.

Læs mere på HKI OST
Foood oktober

Foood oktober

Så er vi klar med det seneste nummer af vores trendsættende magasin - af kokke til kokke.

Læs mere
Opskriftstema: Simremad og supper – Oktober

Opskriftstema: Simremad og supper – Oktober

I oktober måned inspirerer vi til at lave lækker simremad og spændende supper. Vi kan i denne måned præsentere opskrifter fra Arla, Ardo og Unilever. Se de 12 opskrifter her.

Læs mere
Produktnyhed: EuroPoultry

Produktnyhed: EuroPoultry

Hos EuroPoultry kan du nu få Kyllingebryst Supreme - opkaldt efter den franske udtale for udskæringen: suprême de volaille.

Læs mere
Gårdkylling – smagen af bedre velfærd

Gårdkylling – smagen af bedre velfærd

Gårdkyllinger fra Danpo betyder mere velfærd for kyllingerne og mere smag for forbrugeren

Læs mere
Produktnyhed fra Miss Bagel

Produktnyhed fra Miss Bagel

Økologiske bagels fra Miss Bagel.

Læs mere
Skru op for økologien – med store besparelser

Skru op for økologien – med store besparelser

Dava Foods giver tips til, hvordan du kan anvende mere økologi

Læs mere
Mød Ventegodtgaard

Mød Ventegodtgaard

Ventegodtgaard ligger idyllisk placeret i landskabet ved Ll. Skensved lidt nord for Køge omgivet af farverige marker, der bugner med æbler, jordbær, blomster og gårdens dyr.

Læs mere på Grøn Fokus
Mød Jeudan

Mød Jeudan

Mød Jeudan - et af de professionelle køkkener, som Grøn Fokus har hjulpet med at omlægge til økologi. Her kan du læse køkkenchef Lasse's bedste tips til, hvordan du får mere økologi ind i dit professionelle køkken.

Læs mere på Grøn Fokus
Opskriftstema: casual dining

Opskriftstema: casual dining

I september måned præsenterer vi lækre og inspirerende retter i forbindelse med vores casual dining arrangement. Vi har i denne måned opskrifter fra Arla, Lantmännen Cerealia, Orkla Foods og Unilever. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Viden om: Thise

Viden om: Thise

Vi søgte svar på nogle spørgsmål, ledte efter noget helt andet – og pludselig var den der, Thises nye grubelagrede ost.

Læs mere
Smørrebrøds-arrangement med KEN STORKØKKEN

Smørrebrøds-arrangement med KEN STORKØKKEN

Den 11. september inviterer vi til Kreativt smørrebrøds arrangement med KEN STORKØKKEN.

Læs mere
Nu kan du snart få frisk vildt

Nu kan du snart få frisk vildt

Nu går jagtsæsonen snart igang, og det betyder, at du igen kan servere frisk vildt for dine gæster.

Læs mere på KødGrossisten
Quinoabrød med chiafrø

Quinoabrød med chiafrø

Så er det nye Food&Drink på gaden med en lækker opskrift på quinoabrød med chiafrø fra Grøn Fokus.

Læs mere på Grøn Fokus
Produktnyhed: Kohberg

Produktnyhed: Kohberg

Tre velbagte nyheder med fokus på smag, form og nem håndtering.

Læs mere
Ugens fisk: Rødspætte

Ugens fisk: Rødspætte

I uge 32 har vi fokus rødspætten, som du kan læse mere om i den seneste udgave af ugens fisk.

Læs mere på Strandby Fisk
Ugens ost: Fyrmesterost

Ugens ost: Fyrmesterost

Ugens ost fra Thise Mejeri.

Læs mere på HKI OST
Lurpak er noget ganske særligt

Lurpak er noget ganske særligt

Lurpak smør er fremstillet på en måde, som bringer en speciel smag og duft frem.

Læs mere
Økologi Nyt uge 35-36 2018

Økologi Nyt uge 35-36 2018

Så er Økologi Nyt på gaden, og denne gang kan du læse om Saltverk's gourmetsalt.

Læs mere på Grøn Fokus
Frisk, økologisk spidskål

Frisk, økologisk spidskål

Vi har friske, økologiske spidskål på lager.

Læs mere på Grøn Fokus
Smør fra La Conviette

Smør fra La Conviette

Vi har fået en lækker nyhed på lager.

Læs mere på HKI OST
Opskriftstema: Bæredygtige retter

Opskriftstema: Bæredygtige retter

I august måned inspirerer vi til at lave lækre, bæredygtige retter. Vi har i denne måned spændende opskrifter fra Arla, Lantmännen Cerealia og DAVA Foods. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Foood august 2018

Foood august 2018

Foood er nu på gaden med et nyt magasin - læs det her.

Læs mere
Frisk og syrlig

Frisk og syrlig

Foodpeople byder på en frisk opskrift på citronmåne med rosmarin og mascarpone

Læs mere
Rå Hathor

Rå Hathor

Ugens ost fra Osteriet Hinge

Læs mere på HKI OST
Farvede blomkål

Farvede blomkål

Farvede blomkål fremmer sundheden og ser fantastisk farverigt ud i salater. Det er et hit!

Læs mere på Prima frugt
Viden om: Findus

Viden om: Findus

Findus tror på, at fremtidens mad er grønnere og mere varieret. Læs mere om de velsmagende produkter fra Findus her.

Læs mere
Sparkling Tea

Sparkling Tea

Har du prøvet det nye, innovative , økologiske produkt fra Copenhagen Sparkling Tea?

Læs mere på Grøn Fokus
Gamle sorter fra Gartneriet Toftelund

Gamle sorter fra Gartneriet Toftelund

Prima frugt har i samarbejde med Gartneriet Toftelund udviklet to gamle sorter: ying yang bønner og aspargesærter.

Læs mere på Prima frugt
Ikke en helt almindelig vindmølle

Ikke en helt almindelig vindmølle

Det her er ikke en helt almindelig vindmølle. Det er en vindmølle, der..

Læs mere
Glade Grambogård grise

Glade Grambogård grise

Glade grise kommer fra Grambogård..

Læs mere
Fine olier fra Italien

Fine olier fra Italien

Har du prøvet de fine, italienske olier fra Bio Orto?

Læs mere på Grøn Fokus
Vi har taget valget for dig

Vi har taget valget for dig

Naturmælk laver produkter med god samvittighed

Læs mere
Viden om: HavneMøllerne

Viden om: HavneMøllerne

MultiBag fra HavneMøllerne giver uendelige muligheder når du skal lave bagværk til dine kunder.

Læs mere
Ricotta Fresca

Ricotta Fresca

Ugens ost fra La Treccia

Læs mere på HKI OST
Glade kalve kommer fra Grambogård

Glade kalve kommer fra Grambogård

Glade kalve er nysgerrige kalve. Sådan er Grambogård kalvene.

Læs mere
Frosne bær

Frosne bær

Hos Grøn Fokus har vi altid masser af friske, frosne, økologiske bær på lager.

Læs mere på Grøn Fokus
Nyt fra KødGrossisten

Nyt fra KødGrossisten

Så er nyhedsbrevet fra KødGrossisten på gaden.

Læs mere
Produktnyhed fra Miss Bagel

Produktnyhed fra Miss Bagel

Få mere information om produktnyheden fra Miss Bagel: Økologiske veganerboller med spinat & matcha.

Læs mere
Opskriftstema: Street Food

Opskriftstema: Street Food

I juli måned inspirerer vi til at lave lækker street food i sommervarmen. Vi har i denne måned spændende opskrifter fra Orkla Foods, Unilever og Arla. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Helt enkelt delikat

Helt enkelt delikat

Find inspiration med denne opskrift fra Royal Greenland på hummerravioli i kraftig hummerbisque

Læs mere
Viden om: Frigodan

Viden om: Frigodan

Frigodan velsmagende og saftige danske ærter fås både som konventionelle og økologiske. Læs mere om Frigodan her.

Læs mere
Smagen af et grønnere liv

Smagen af et grønnere liv

PEASE fra Findus er sundt, klimavenligt og kan bruges i forskellige retter. Her får du en opskrift på hvordan du kan bruge det.

Læs mere
CASUAL DINING 2018

CASUAL DINING 2018

Sæt kryds i kalenderen allerede nu til årets casual dining arrangement, som både afholdes i øst og vest.

Læs mere
En pakke mel – mange muligheder

En pakke mel – mange muligheder

Med Multigbag bageblanding fra HavneMøllerne får du mange muligheder, men også god kvalitet

Læs mere
Produktnyhed fra Findus

Produktnyhed fra Findus

Få mere information om produktnyheden fra Findus: Sprøde, saftige sojapølser.

Læs mere
Viden om: Tebstrup

Viden om: Tebstrup

Tebstrup er et økologisk mejeri med fokus på høj kvalitet og godt håndværk. Få mere at vide om Tebstrup her.

Læs mere
Opskriftstema: Sommergrill

Opskriftstema: Sommergrill

I juni måned inspirerer vi til at lave forfriskende iste og lækre grillretter i sommervarmen. Vi har i denne måned spændende opskrifter fra Arla, Orkla Foods, Unilever og De Danske Gærfabrikker. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Den nye superfood: Tangbacon

Den nye superfood: Tangbacon

Seamore tangbacon er vildt tang, men det bliver til en fantastisk grøn, sprød bacon, når du steger det.

Læs mere på Grøn Fokus
Viden om: Hedeagergaard

Viden om: Hedeagergaard

Få mere at vide om Hedeagergaard - det gode, sikre økologiske valg.

Læs mere
Et flødealternativ, der gør en forskel

Et flødealternativ, der gør en forskel

Knorrs Piske giver stabilitet til alle slags mousser. Se hvordan den kan bruges i fløderand.

Læs mere
WeggieWok med rugbrøds-sticks

WeggieWok med rugbrøds-sticks

Bliv inspireret til at lave lækre retter, som også er bæredygtige

Læs mere
Nye brød bringer grødtrenden i spil på din buffet

Nye brød bringer grødtrenden i spil på din buffet

Kohberg har skabt serien GRØDBRØD, som er en anderledes at lave brød på.

Læs mere
Lagret i den salte vesterhavsblæst

Lagret i den salte vesterhavsblæst

På Thises ostelager bliver der produceret kvalitetsoste med rig smag.

Læs mere
Opskriftstema: Moderne smørrebrød

Opskriftstema: Moderne smørrebrød

I maj måned inspirerer vi til at lave moderne smørrebrød. Vi har i denne måned spændende og lækre retter fra Arla, DAVA Foods og Orkla Foods. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Foood maj 2018

Foood maj 2018

Foood er nu på gaden med et nyt magasin - læs det her.

Læs mere
Produktnyhed fra Danæg

Produktnyhed fra Danæg

Få mere at vide om produktnyheden fra Danæg: Fantastiske æg fra fantastiske høner

Læs mere
Veggiesandwichstykke med hummus, spirer og bagte grøntsager

Veggiesandwichstykke med hummus, spirer og bagte grøntsager

Mellemøsten møder Italien med denne opskrift på hummus og sandwichstykker lavet på Tosca Farina.

Læs mere
Vegansk smørrebrød – kan man det?

Vegansk smørrebrød – kan man det?

Bliv inspireret til, at lave lækkert vegansk smørrebrød med tips fra Kohberg.

Læs mere
Økologi i sin mest koncentrerede form

Økologi i sin mest koncentrerede form

Bæredygtighed er vejen frem. Derfor fokuserer Unilever også på mere økologi. Det giver højere kvalitet og bedre smag.

Læs mere
Produktnyhed fra Schulstad Bakery Solutions

Produktnyhed fra Schulstad Bakery Solutions

Få mere information om produktnyheden fra Schulstad Bakery Solutions: Premium Brioche bolle.

Læs mere
Produktnyhed fra Kokkens Catering

Produktnyhed fra Kokkens Catering

Se de 21 nye, smagsfulde krydderier fra Kokkens Catering.

Læs mere
Viden om: La Treccia

Viden om: La Treccia

Få mere at vide om italiensk kvalitetsost på danske råvarer fra La Treccia

Læs mere
Opskriftstema: Små retter med stor smag

Opskriftstema: Små retter med stor smag

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter på små retter med stor smag fra Arla Foods, Unilever Food Solutions, Flensted og Schulstad. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Viden om: Lutosa

Viden om: Lutosa

Læs med, og bliv klogere på, hvorfor Lutosa er mere end bare kartofler.

Læs mere
Produktnyhed fra Ardo Frigodan

Produktnyhed fra Ardo Frigodan

Få mere information om produktnyheden fra Ardo Frigodan: Bønnemix og Thai krydderurtemix.

Læs mere
Produktviden fra Arla

Produktviden fra Arla

Få mere at vide om bæredygtighed fra Arla.

Læs mere
Opskriftstema: Påske

Opskriftstema: Påske

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet påske. Denne måneds opskrifter er fra Arla Foods, Sæson, Royal Greenland og Schulstad. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Små snacks, stor smag

Små snacks, stor smag

To opskrifter fra Royal Greenland med rig smag og farve

Læs mere
Tellicherry wrap deluxe

Tellicherry wrap deluxe

Forkæl din wrap med Tellicherry Black Pepper fra Santa Maria

Læs mere
Æg er velsmag, proteiner og dyrevelfærd

Æg er velsmag, proteiner og dyrevelfærd

Æg er gode at bruge - og mættende - til kødfrie dage.

Læs mere
The perfect mix of taste & future

The perfect mix of taste & future

Miljøvenlige og smagfulde varianter af Taste Pack fra Santa Maria.

Læs mere
Danske ærter er måske verdens bedste

Danske ærter er måske verdens bedste

Det danske klima og landets geografiske placering med optimale vækstbetingelser gør danske ærter til nogle af verdens bedste.

Læs mere
Citrontærte med friskost og karamel

Citrontærte med friskost og karamel

Det sure møder det søde i denne opskrift på citrontærte fra Arla.

Læs mere
Veggiebøf af rugbrød og linser

Veggiebøf af rugbrød og linser

Bliv inspireret til, at lave lidt grønt i køkkenet med denne opskrift på på veggiebøf, lavet på rugbrød og linser, fra Schulstad.

Læs mere
Uramaki med Gin/Havtorn Sild

Uramaki med Gin/Havtorn Sild

Lad dig inspirere af denne opskrift fra Tenax Sild, med en sild, som er marineret i fynsk gin med havtorn.

Læs mere
Fra rugbrød til ris

Fra rugbrød til ris

Lad dig inspirere af denne opskrift fra Tenax Sild, med en sild, som er marineret i fynsk æblebrændevin

Læs mere
Opskriftstema: Asiatiske trends

Opskriftstema: Asiatiske trends

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet asiatiske trends. Denne måneds opskrifter er fra Arla Foods og Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne hee.

Læs mere
Bæredygtigt fanget hellefisk

Bæredygtigt fanget hellefisk

Opdag mere om delikatessen fra Vestgrønland, som fås hos Royal Greenland.

Læs mere
Kefir – fermenteret nyt til den gastronomiske front

Kefir – fermenteret nyt til den gastronomiske front

Fermentering er blevet en af landets store trends, og du kan bruge det til, at skabe stor smag.

Læs mere
EasyMenu

EasyMenu

EasyMenu - et værktøj til dig, som kunde i Catering Engros.

Læs mere
Opskriftstema: Smagfulde supper

Opskriftstema: Smagfulde supper

Vi starter året ud med en samling på 16 nye opskrifter under temaet; smagfulde supper. Denne måneds opskrifter er fra Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Brød, der byder på overraskelser

Brød, der byder på overraskelser

For Schulstad er brød ikke bare brød. Godt bagværk supplerer nemlig den totale spiseoplevelse.

Læs mere
Opskriftstema: Jul og nytår

Opskriftstema: Jul og nytår

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet jul/nytår. Denne måneds opskrifter er fra Arla, Naturmælk, Royal Greenland og Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Kom dit mad-spild til livs med vores madspilds-app

Kom dit mad-spild til livs med vores madspilds-app

Unilever har lavet en app mod madspild, som du kan bruge i dit professionelle køkken

Læs mere
Opskriftstema: Jul og nytår

Opskriftstema: Jul og nytår

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet jul/nytår. Opskrifterne er fra Arla, Unilever og Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Nutaaq® torsk med grønkål, svampe og ingefær

Nutaaq® torsk med grønkål, svampe og ingefær

Prøv denne opskrift fra Royal Greenland på Nutaaq® torsk med grønkål

Læs mere
Grødboller

Grødboller

Valsemøllen har gjort det nemmere, at lave grødboller med Grødbrød koncentratet.

Læs mere
Økologisk brød – fordi det giver mening!

Økologisk brød – fordi det giver mening!

Økologien er steget i Danmark i takt med efterspørgslen og Mette Munk tilbyder økologisk brød af høj kvalitet.

Læs mere
Opskriftstema: Casual Dining

Opskriftstema: Casual Dining

Denne måneds opskriftstema er casual dining. Få inspiration til at lave lækre og nemme retter fra Arla, Haugen-Gruppen, Magnihill og Unilever. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Spar penge på skift af betalingsløsning

Spar penge på skift af betalingsløsning

Foodxtra medlemmer har nu mulighed for at indgå en aftale med GoAppified og deres all-in-one betalingsløsning med indbygget MobilePay. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Simremad og supper – september

Opskriftstema: Simremad og supper – september

Denne måneds opskriftstema er simremad og supper. Få inspiration til lækre simreretter og supper fra Arla, Unilever, Oscar og Royal Greenland. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Pizza med grønkål, saltede radiser og peberrodsyoghurt

Pizza med grønkål, saltede radiser og peberrodsyoghurt

Lækker opskrift fra Arla på en nordisk pizza

Læs mere
Kylling i Smoky BBQ med kold bearnaise og rosmarinbagte kartofler

Kylling i Smoky BBQ med kold bearnaise og rosmarinbagte kartofler

Bliv inspireret med denne lækre opskrift fra Ardo

Læs mere
Glæden ved en god fond

Glæden ved en god fond

Fonderne fra KNORR har stor og balanceret smag

Læs mere
Opskriftstema: Delemad – August

Opskriftstema: Delemad – August

Delemad er sommerens store hit hos os, og derfor introducerer vi for endnu flere opskrifter på nem og lækker delemad. I denne måned kan du se opskrifter fra Arla, Unilever, Kohberg og Tulip. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Delemad – Juli

Opskriftstema: Delemad – Juli

I juli har vi fokus på delemad. Få inspiration til lette sommerretter til delebordet fra Arla, Santa Maria, Magnihill og Tenax Sild. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Dagrofa i nyt strategisk opkøb

Dagrofa i nyt strategisk opkøb

FoodService Danmark køber Strandby Fisk og Rasmus Clausen & Sønner.

Læs mere på FoodService Danmark
Opskriftstema: Økologi

Opskriftstema: Økologi

I denne måneds opskriftstema har vi fokus på økologi. Se de lækre opskrifter fra DAVA Foods, La Treccia, Magnihill og Schulstad. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
FoodService Danmark køber Grambogård

FoodService Danmark køber Grambogård

FoodService Danmark, som er en del af dagligvarekoncernen Dagrofa, har opkøbt det succesfulde fynske slagteri Grambogård.

Læs mere på FoodService Danmark
Opskriftstema: Grill og mad on the go

Opskriftstema: Grill og mad on the go

Bliv i denne måned inspireret af opskrifter fra Arla, Kohberg, Tulip og Unilever. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Stærk logistikdirektør til FoodService Danmark

Stærk logistikdirektør til FoodService Danmark

Thomas Panteli tiltræder som ny logistikdirektør i FoodService Danmark. Med tung international erfaring og en stærk, strategisk tilgang til logistik bliver Thomas Panteli fra den 1. april en del af ledelsesgruppen i foodservice-kæmpen.

Læs mere på FoodService Danmark
FoodXtra: Circle K aftale

FoodXtra: Circle K aftale

Eksklusiv aftale - kun for Foodxtra medlemmer. Få store rabatter på brændstof hos Circle K.

Læs mere
Klar til start

Klar til start

Uddannelsesforløb med jobgaranti, for unge med autisme. Se filmen her.

Læs mere
Dagrofa sætter fart på foodservice-forretning

Dagrofa sætter fart på foodservice-forretning

Dagligvarekoncernen Dagrofa har besluttet ikke at sælge FoodService Danmark og sætter i stedet ekstra fart på udviklingen af milliardvirksomheden, som fremover bliver et selvstændigt selskab i koncernen.

Læs mere på FoodService Danmark
Catering Engros er “Klar til start”

Catering Engros er “Klar til start”

FoodService Danmarks datterselskab Catering Engros skaber sammen med ”Klar til Start” jobmuligheder for personer med autisme.

Læs mere
FoodService Danmark får godkendt køb af økologigrossist

FoodService Danmark får godkendt køb af økologigrossist

Opkøbet af Grøn Fokus gør FoodService Danmark til den stærkeste økologipartner for de professionelle danske køkkener.

Læs mere på FoodService Danmark
FoodService Danmark i rekordfremgang

FoodService Danmark i rekordfremgang

Milliardforretningen Foodservice Danmark fortsætter sin fremgang på markedet for fødevaresalg til professionelle.

Læs mere på FoodService Danmark
Catering Engros i samarbejde med Scandic om kvalitetsmærke for kødkvæg

Catering Engros i samarbejde med Scandic om kvalitetsmærke for kødkvæg

Scandic Hotels har indgået et samarbejde med Dansk Angus Forening og Catering Engros om et nyetableret kvalitetsmærke – ’Dansk Angus Kød’ – som skal sikre en høj kvalitetsstandard for dansk Angus.

Læs mere
FoodService Danmark køber økologigrossist

FoodService Danmark køber økologigrossist

FoodService Danmark overtager aktiemajoriteten i økologigrossisten Grøn Fokus, og ...

Læs mere på FoodService Danmark
FoodService Danmark sælger Sørwi til Delika

FoodService Danmark sælger Sørwi til Delika

Efter fire års ejerskab sælger FoodService Danmark pålægs- og røgvareselskabet Sørwi til Delika Food Group as. Salget sker for at fokusere forretningen og styrke FoodService Danmarks kernekompetencer.

Læs mere på FoodService Danmark
Ny direktør i Catering Engros

Ny direktør i Catering Engros

FoodService Danmark forsætter styrkelsen af vækst. Dagrofa meldte i sidste uge ud, at der skal findes en ny ejer til FoodService Danmark. Det får ikke virksomheden til at skrue ned for ambitionerne.

Læs mere

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk