Log på webshoppen

Nyheder

Her finder du inspiration, opskriftstemaer, Viden om og produktnyheder. Se også seneste udgave af vores tilbudsavis Bestil, find vores trendsættende magasin Foood samt nyheder fra Catering Engros, FoodService Danmark og vores specialistselskaber: HKI Ost, Prima frugt, Grøn Fokus, Grambogård, KødGrossisten og Strandby Fisk.


Food and Drink

Food and Drink

Læs artiklen fra Food & Drink med vores gode råd til økologisk omlægning i professionelle køkkener.

Læs mere på Grøn Fokus
Økologi Nyt uge 4-5

Økologi Nyt uge 4-5

Så er Økologi Nyt på gaden igen., og denne gang får du svaret på, hvad en chufa er, og hvordan du bruger den i dit køkken.

Læs mere på Grøn Fokus
Saftig, mørkristet burgerbolle fra Schulstad

Saftig, mørkristet burgerbolle fra Schulstad

Nyt i sortiment - bliv klogere på Schulstads nye, saftige burgerbolle her.

Læs mere
Kæmpetartelet med sellerifrikasse og syltede rødløg

Kæmpetartelet med sellerifrikasse og syltede rødløg

Her får du en lækker opskrift med knoldselleri, som er i sæson netop nu.

Læs mere på Grøn Fokus
Ugens fisk: Rødtunge

Ugens fisk: Rødtunge

Denne uges fisk er en rødtunge.

Læs mere på Strandby Fisk
Nakkekoteletter med nektarinsalat og grillet spidskål

Nakkekoteletter med nektarinsalat og grillet spidskål

Her får du en opskrift på traditionelle nakkekoteletter fra Grambogård med et lækkert tvist.

Læs mere på Grambogård
Produktnyhed: 3 nye bagels fra Schulstad

Produktnyhed: 3 nye bagels fra Schulstad

Bliv klogere på de nye, velsmagende bagels med lækker krumme fra Schulstad, som du kun kan købe hos FoodService Danmark.

Læs mere

Bestil Februar

Gælder fra 1. februar til og med 28. februar 2019

Bestil er segmentinddelt, så du altid finder de mest relevante tilbud til netop dit køkken. God fornøjelse!

Læs avisen
Dårligt vejr i Spanien

Dårligt vejr i Spanien

Vejret i Spanien betyder, at der er udfordringer med især iceberg salat, broccoli og blomkål.

Læs mere på Prima frugt
Økologi Nyt uge 2-3

Økologi Nyt uge 2-3

Vi starter året med spændende, veganske nyheder.

Læs mere på Grøn Fokus
Porxas

Porxas

Produktserien fra Porxas produceres af familievirksomheden Pere Porxas S.L., som har leveret traditionelle, spanske pølser og lufttørrede skinker siden 1997.

Læs mere på KødGrossisten
Røgeosten fra Kirkeby & Thrane

Røgeosten fra Kirkeby & Thrane

Fynsk traditionsspise med næsten 200 år på bagen.

Læs mere på HKI OST

Slagtertilbud

Gælder fra 10. januar til og med 27. januar 2019

Her får du ugens Slagtertilbud fra KødGrossisten med alle de gode tilbud fra vores dygtige slagtere.

Læs avisen
Rød Kloster

Rød Kloster

Ugens ost er en Rød Kloster ost fra Thise.

Læs mere på HKI OST
Ugens fisk: Slethvar

Ugens fisk: Slethvar

Denne uges fisk er en Slethvar.

Læs mere på Strandby Fisk
Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt er tilbage på gaden!

Læs mere på Prima frugt
Viden Om: SCRÆGG

Viden Om: SCRÆGG

SCRÆGG er et nyt og anderledes convenience-tilbud til den moderne forbruger: Scrambled eggs, der kun tager 15 sekunder at lave.

Læs mere
Det er for groft

Det er for groft

Her får du et overblik over frugt og grønt i sæson i de kommende måneder.

Læs mere på Prima frugt
Ugens fisk: Skærising

Ugens fisk: Skærising

Ugens fisk er en skærising. Læs meget mere om skærisingen her.

Læs mere på Strandby Fisk

Slagtertilbud

Gælder fra 2. januar til og med 10. januar 2019

Her får du ugens Slagtertilbud fra KødGrossisten med alle de gode tilbud fra vores dygtige slagtere.

Læs avisen
Opskriftstema: Flexitar

Opskriftstema: Flexitar

Bliv inspireret af januar måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på flexitar trenden. Vi giver dig sammen med Arla fire lækre vegetariske retter.

Læs mere
Ugens fisk: Kuller

Ugens fisk: Kuller

Ugens fisk er Kuller. Læs med og se, hvordan du bruger den i dine retter!

Læs mere på Strandby Fisk
Østers til nytårsfesten

Østers til nytårsfesten

Tag afsked med 2018 med manér! Her får du en lækker opskrift til nytårsaften..

Læs mere på Strandby Fisk
Viden Om: Mammen Mejerierne

Viden Om: Mammen Mejerierne

Mammen Mejerierne har hovedsæde i en lille jysk landsby nær Bjerringbro. Virksomheden er familieejet gennem tre generationer og hele eventyret startede i 1911.

Læs mere

Bestil Januar

Gælder fra 1. januar til og med 31. januar 2019

Bestil er segmentinddelt, så du altid finder de mest relevante tilbud til netop dit køkken. God fornøjelse!

Læs avisen
Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt er tilbage på gaden!

Læs mere på Prima frugt
Ugens fisk: Lyssej

Ugens fisk: Lyssej

I uge 50 er det lyssej, også kendt som en lubbe, der er ugens fisk.

Læs mere på Strandby Fisk
Et bæredygtigt trend: tang

Et bæredygtigt trend: tang

Et bæredygtigt trend breder sig inden for fødevarebranchen: tang.

Læs mere på Grøn Fokus
Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt

Prima Frugt og Grønt er tilbage på gaden!

Læs mere på Prima frugt
Viden Om: Président Tartimalin

Viden Om: Président Tartimalin

Président er indbegrebet af fransk kvalitet, og det gælder også friskosten ’Tartimalin’, som er en fløjlsblød og cremet friskost fra Bretagne.

Læs mere
Primeo

Primeo

Ugens ost fra Nørup Mejeri.

Læs mere på HKI OST
Foood december

Foood december

Læs den seneste udgave af vores trendsættende madmagasin Foood. Du finder bl.a. et stort tema om ost, hvor vi guider dig til at få mere ost ind i dit professionelle køkken.

Læs mere
Opskriftstema: Jul – December

Opskriftstema: Jul – December

Bliv inspireret af denne måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på lækre retter til julebordet.

Læs mere
Ugens fisk: Torsk

Ugens fisk: Torsk

I uge 49 kan du blive klogere på vinterens populære hvide fisk, torsken. Læs med og få en god opskrift på lækre fiskefrikadeller til frokosten.

Læs mere på Strandby Fisk
Økologi Nyt uge 49-50

Økologi Nyt uge 49-50

Mangler du noget lækkert og økologisk til dit julebord? Så læs med i Økologi Nyt her.

Læs mere på Grøn Fokus
Hjemmelavet rødkål

Hjemmelavet rødkål

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det er tid til lækker, hjemmelavet rødkål.

Læs mere på Prima frugt
Mød Michael – Køkkenchefen i FoodService Danmark

Mød Michael – Køkkenchefen i FoodService Danmark

Køkkenchefen Michael Giolbas bringer dagligt økologi i FoodService Danmarks kantine i Ishøj. Læs om hans rejse fra det økologiske spisemærke i bronze til sølv.

Læs mere på Grøn Fokus
Julesteg i æblemost

Julesteg i æblemost

Inspiration til julemaden. Prøv en julesteg i æblemost og svesker med bagte æbler og saltet kål.

Læs mere på Grambogård
Viden Om: De Danske Gærfabrikker

Viden Om: De Danske Gærfabrikker

Bliv klogere på de historiske Danske Gærfabrikker og deres øko gær, som har mange gode egenskaber.

Læs mere
Gode råd til øko-omlægning

Gode råd til øko-omlægning

Her får du 4 gode råd til øko-omlægning i professionelle køkkener.

Læs mere på Grøn Fokus
Frisk fisk fra Strandby Fisk

Frisk fisk fra Strandby Fisk

Frisk fisk fra Strandby Fisk.

Læs mere på Strandby Fisk
Produktnyhed: Lækre grødbarer fra Easyfood

Produktnyhed: Lækre grødbarer fra Easyfood

Vi har netop fået lækre og delikate grødbarer i sortiment - fyldt med nostalgi, havre og fibre. En perfekt to-go snack!

Læs mere
Ostegrotten

Ostegrotten

Kom med på besøg i ostegrotten i Ishøj.

Læs mere på HKI OST
Aspargesjordskokker

Aspargesjordskokker

Vi har aspargesjordskokker fra Fiils Rødder på lager.

Læs mere på Prima frugt
Den glade æblegris

Den glade æblegris

Æblegrisen nyder det gode griseliv som alle de øvrige grise fra Grambogård: Frisk halm, plads til at røre sig, adgang til foder døgnet rundt, frisk vand, ro og harmoni i stalden.

Læs mere på Grambogård
Ny FoodXtra hjemmeside

Ny FoodXtra hjemmeside

FoodService Danmarks fordelsklub, FoodXtra, har fået en ny hjemmeside.

Læs mere på FoodService Danmark
Økologisk vaniljepulver

Økologisk vaniljepulver

Vi har økologisk vaniljepulver af meget høj kvalitet på lager i Grøn Fokus.

Læs mere på Grøn Fokus
Økologi Nyt uge 45-46 2018

Økologi Nyt uge 45-46 2018

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det er tid til alle julens lækkerier.

Læs mere på Grøn Fokus
Smagen af Møn

Smagen af Møn

Læs vores interview med chefmejerist Per Sørup fra Hårbølle Mejeri på Møn.

Læs mere på HKI OST
Viden om: SIKA BUBBLE

Viden om: SIKA BUBBLE

Hvem siger, at arbejdssko ikke kan være både cool og behagelige?

Læs mere
Opskriftstema: Jul – November

Opskriftstema: Jul – November

Bliv inspireret af denne måneds opskriftstema, hvor vi har fokus på lækre retter til julebordet.

Læs mere
Biobandits

Biobandits

Har du prøvet de lækre, økologiske sovser fra Biobandits? Sovserne og dressingerne fra Biobandits er alle lavet på rene, friske råvarer, og de har alle et helt særligt tvist, som gør ethvert måltid lækkert.

Læs mere på Grøn Fokus
Økologi Nyt uge 43-44 2018

Økologi Nyt uge 43-44 2018

Kender du de 5 største pesticid syndere? Læs med her.

Læs mere på Grøn Fokus
Ugens fisk: Laks

Ugens fisk: Laks

I uge 43 har vi laks på menuen. Bliv klogere på fisken, der er rig på omega-3 og D-vitamin.

Læs mere på Strandby Fisk
En brændende passion for økologien

En brændende passion for økologien

Vi har taget en snak med Stefan om fremtidens økologi. Den økologiske sag er for længst slået igennem, så i takt med at markedet har vænnet sig til økologiske fødevarer, er flere og flere begyndt at satse mere på biodynamik.

Læs mere på Grøn Fokus
Prima Frugt & Grønt

Prima Frugt & Grønt

Prima Frugt og Grønt er tilbage på gaden!

Læs mere på Prima frugt
Franske østers

Franske østers

Læs om de fine franske Gillardeau østers.

Læs mere på Strandby Fisk
Økologi Nyt uge 41-42 2018

Økologi Nyt uge 41-42 2018

Så er det nye Økologi Nyt på gaden..

Læs mere på Grøn Fokus
Mont d’Or

Mont d’Or

Ugens ost fra Mons.

Læs mere på HKI OST
Foood oktober

Foood oktober

Så er vi klar med det seneste nummer af vores trendsættende magasin - af kokke til kokke.

Læs mere
Opskriftstema: Simremad og supper – Oktober

Opskriftstema: Simremad og supper – Oktober

I oktober måned inspirerer vi til at lave lækker simremad og spændende supper. Vi kan i denne måned præsentere opskrifter fra Arla, Ardo og Unilever. Se de 12 opskrifter her.

Læs mere
Produktnyhed: EuroPoultry

Produktnyhed: EuroPoultry

Hos EuroPoultry kan du nu få Kyllingebryst Supreme - opkaldt efter den franske udtale for udskæringen: suprême de volaille.

Læs mere
Produktnyhed fra Miss Bagel

Produktnyhed fra Miss Bagel

Økologiske bagels fra Miss Bagel.

Læs mere
Mød Ventegodtgaard

Mød Ventegodtgaard

Ventegodtgaard ligger idyllisk placeret i landskabet ved Ll. Skensved lidt nord for Køge omgivet af farverige marker, der bugner med æbler, jordbær, blomster og gårdens dyr.

Læs mere på Grøn Fokus
Mød Jeudan

Mød Jeudan

Mød Jeudan - et af de professionelle køkkener, som Grøn Fokus har hjulpet med at omlægge til økologi. Her kan du læse køkkenchef Lasse's bedste tips til, hvordan du får mere økologi ind i dit professionelle køkken.

Læs mere på Grøn Fokus
Opskriftstema: casual dining

Opskriftstema: casual dining

I september måned præsenterer vi lækre og inspirerende retter i forbindelse med vores casual dining arrangement. Vi har i denne måned opskrifter fra Arla, Lantmännen Cerealia, Orkla Foods og Unilever. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Viden om: Thise

Viden om: Thise

Vi søgte svar på nogle spørgsmål, ledte efter noget helt andet – og pludselig var den der, Thises nye grubelagrede ost.

Læs mere
Smørrebrøds-arrangement med KEN STORKØKKEN

Smørrebrøds-arrangement med KEN STORKØKKEN

Den 11. september inviterer vi til Kreativt smørrebrøds arrangement med KEN STORKØKKEN.

Læs mere
Nu kan du snart få frisk vildt

Nu kan du snart få frisk vildt

Nu går jagtsæsonen snart igang, og det betyder, at du igen kan servere frisk vildt for dine gæster.

Læs mere på KødGrossisten
Quinoabrød med chiafrø

Quinoabrød med chiafrø

Så er det nye Food&Drink på gaden med en lækker opskrift på quinoabrød med chiafrø fra Grøn Fokus.

Læs mere på Grøn Fokus
Produktnyhed: Kohberg

Produktnyhed: Kohberg

Tre velbagte nyheder med fokus på smag, form og nem håndtering.

Læs mere
Ugens fisk: Rødspætte

Ugens fisk: Rødspætte

I uge 32 har vi fokus rødspætten, som du kan læse mere om i den seneste udgave af ugens fisk.

Læs mere på Strandby Fisk
Fyrmesterost

Fyrmesterost

Ugens ost fra Thise Mejeri.

Læs mere på HKI OST
Økologi Nyt uge 35-36 2018

Økologi Nyt uge 35-36 2018

Så er Økologi Nyt på gaden, og denne gang kan du læse om Saltverk's gourmetsalt.

Læs mere på Grøn Fokus
Frisk, økologisk spidskål

Frisk, økologisk spidskål

Vi har friske, økologiske spidskål på lager.

Læs mere på Grøn Fokus
Smør fra La Conviette

Smør fra La Conviette

Vi har fået en lækker nyhed på lager.

Læs mere på HKI OST
Opskriftstema: Bæredygtige retter

Opskriftstema: Bæredygtige retter

I august måned inspirerer vi til at lave lækre, bæredygtige retter. Vi har i denne måned spændende opskrifter fra Arla, Lantmännen Cerealia og DAVA Foods. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Foood august 2018

Foood august 2018

Foood er nu på gaden med et nyt magasin - læs det her.

Læs mere
Rå Hathor

Rå Hathor

Ugens ost fra Osteriet Hinge

Læs mere på HKI OST
Farvede blomkål

Farvede blomkål

Farvede blomkål fremmer sundheden og ser fantastisk farverigt ud i salater. Det er et hit!

Læs mere på Prima frugt
Viden om: Findus

Viden om: Findus

Findus tror på, at fremtidens mad er grønnere og mere varieret. Læs mere om de velsmagende produkter fra Findus her.

Læs mere
Sparkling Tea

Sparkling Tea

Har du prøvet det nye, innovative , økologiske produkt fra Copenhagen Sparkling Tea?

Læs mere på Grøn Fokus
Gamle sorter fra Gartneriet Toftelund

Gamle sorter fra Gartneriet Toftelund

Prima frugt har i samarbejde med Gartneriet Toftelund udviklet to gamle sorter: ying yang bønner og aspargesærter.

Læs mere på Prima frugt
Ikke en helt almindelig vindmølle

Ikke en helt almindelig vindmølle

Det her er ikke en helt almindelig vindmølle. Det er en vindmølle, der..

Læs mere
Glade Grambogård grise

Glade Grambogård grise

Glade grise kommer fra Grambogård..

Læs mere
Fine olier fra Italien

Fine olier fra Italien

Har du prøvet de fine, italienske olier fra Bio Orto?

Læs mere på Grøn Fokus
Viden om: HavneMøllerne

Viden om: HavneMøllerne

MultiBag fra HavneMøllerne giver uendelige muligheder når du skal lave bagværk til dine kunder.

Læs mere
Ricotta Fresca

Ricotta Fresca

Ugens ost fra La Treccia

Læs mere på HKI OST
Glade kalve kommer fra Grambogård

Glade kalve kommer fra Grambogård

Glade kalve er nysgerrige kalve. Sådan er Grambogård kalvene.

Læs mere
Frosne bær

Frosne bær

Hos Grøn Fokus har vi altid masser af friske, frosne, økologiske bær på lager.

Læs mere på Grøn Fokus
Nyt fra KødGrossisten

Nyt fra KødGrossisten

Så er nyhedsbrevet fra KødGrossisten på gaden.

Læs mere
Produktnyhed fra Miss Bagel

Produktnyhed fra Miss Bagel

Få mere information om produktnyheden fra Miss Bagel: Økologiske veganerboller med spinat & matcha.

Læs mere
Opskriftstema: Street Food

Opskriftstema: Street Food

I juli måned inspirerer vi til at lave lækker street food i sommervarmen. Vi har i denne måned spændende opskrifter fra Orkla Foods, Unilever og Arla. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Viden om: Frigodan

Viden om: Frigodan

Frigodan velsmagende og saftige danske ærter fås både som konventionelle og økologiske. Læs mere om Frigodan her.

Læs mere
CASUAL DINING 2018

CASUAL DINING 2018

Sæt kryds i kalenderen allerede nu til årets casual dining arrangement, som både afholdes i øst og vest.

Læs mere
Produktnyhed fra Findus

Produktnyhed fra Findus

Få mere information om produktnyheden fra Findus: Sprøde, saftige sojapølser.

Læs mere
Viden om: Tebstrup

Viden om: Tebstrup

Tebstrup er et økologisk mejeri med fokus på høj kvalitet og godt håndværk. Få mere at vide om Tebstrup her.

Læs mere
Opskriftstema: Sommergrill

Opskriftstema: Sommergrill

I juni måned inspirerer vi til at lave forfriskende iste og lækre grillretter i sommervarmen. Vi har i denne måned spændende opskrifter fra Arla, Orkla Foods, Unilever og De Danske Gærfabrikker. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Den nye superfood: Tangbacon

Den nye superfood: Tangbacon

Seamore tangbacon er vildt tang, men det bliver til en fantastisk grøn, sprød bacon, når du steger det.

Læs mere på Grøn Fokus
Viden om: Hedeagergaard

Viden om: Hedeagergaard

Få mere at vide om Hedeagergaard - det gode, sikre økologiske valg.

Læs mere
Opskriftstema: Moderne smørrebrød

Opskriftstema: Moderne smørrebrød

I maj måned inspirerer vi til at lave moderne smørrebrød. Vi har i denne måned spændende og lækre retter fra Arla, DAVA Foods og Orkla Foods. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Foood maj 2018

Foood maj 2018

Foood er nu på gaden med et nyt magasin - læs det her.

Læs mere
Produktnyhed fra Danæg

Produktnyhed fra Danæg

Få mere at vide om produktnyheden fra Danæg: Fantastiske æg fra fantastiske høner

Læs mere
Produktnyhed fra Schulstad Bakery Solutions

Produktnyhed fra Schulstad Bakery Solutions

Få mere information om produktnyheden fra Schulstad Bakery Solutions: Premium Brioche bolle.

Læs mere
Produktnyhed fra Kokkens Catering

Produktnyhed fra Kokkens Catering

Se de 21 nye, smagsfulde krydderier fra Kokkens Catering.

Læs mere
Viden om: La Treccia

Viden om: La Treccia

Få mere at vide om italiensk kvalitetsost på danske råvarer fra La Treccia

Læs mere
Opskriftstema: Små retter med stor smag

Opskriftstema: Små retter med stor smag

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter på små retter med stor smag fra Arla Foods, Unilever Food Solutions, Flensted og Schulstad. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Viden om: Lutosa

Viden om: Lutosa

Læs med, og bliv klogere på, hvorfor Lutosa er mere end bare kartofler.

Læs mere
Produktnyhed fra Ardo Frigodan

Produktnyhed fra Ardo Frigodan

Få mere information om produktnyheden fra Ardo Frigodan: Bønnemix og Thai krydderurtemix.

Læs mere
Produktviden fra Arla

Produktviden fra Arla

Få mere at vide om bæredygtighed fra Arla.

Læs mere
Opskriftstema: Påske

Opskriftstema: Påske

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet påske. Denne måneds opskrifter er fra Arla Foods, Sæson, Royal Greenland og Schulstad. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Asiatiske trends

Opskriftstema: Asiatiske trends

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet asiatiske trends. Denne måneds opskrifter er fra Arla Foods og Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
EasyMenu

EasyMenu

EasyMenu - et værktøj til dig, som kunde i Catering Engros.

Læs mere
Opskriftstema: Smagfulde supper

Opskriftstema: Smagfulde supper

Vi starter året ud med en samling på 16 nye opskrifter under temaet; smagfulde supper. Denne måneds opskrifter er fra Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Jul og nytår

Opskriftstema: Jul og nytår

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet jul/nytår. Denne måneds opskrifter er fra Arla, Naturmælk, Royal Greenland og Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Jul og nytår

Opskriftstema: Jul og nytår

Vi har i denne måned samlet 16 nye opskrifter under temaet jul/nytår. Opskrifterne er fra Arla, Unilever og Landbrug & Fødevarer. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Casual Dining

Opskriftstema: Casual Dining

Denne måneds opskriftstema er casual dining. Få inspiration til at lave lækre og nemme retter fra Arla, Haugen-Gruppen, Magnihill og Unilever. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Spar penge på skift af betalingsløsning

Spar penge på skift af betalingsløsning

Foodxtra medlemmer har nu mulighed for at indgå en aftale med GoAppified og deres all-in-one betalingsløsning med indbygget MobilePay. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Simremad og supper – september

Opskriftstema: Simremad og supper – september

Denne måneds opskriftstema er simremad og supper. Få inspiration til lækre simreretter og supper fra Arla, Unilever, Oscar og Royal Greenland. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Delemad – August

Opskriftstema: Delemad – August

Delemad er sommerens store hit hos os, og derfor introducerer vi for endnu flere opskrifter på nem og lækker delemad. I denne måned kan du se opskrifter fra Arla, Unilever, Kohberg og Tulip. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Opskriftstema: Delemad – Juli

Opskriftstema: Delemad – Juli

I juli har vi fokus på delemad. Få inspiration til lette sommerretter til delebordet fra Arla, Santa Maria, Magnihill og Tenax Sild. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Dagrofa i nyt strategisk opkøb

Dagrofa i nyt strategisk opkøb

FoodService Danmark køber Strandby Fisk og Rasmus Clausen & Sønner.

Læs mere på FoodService Danmark
Opskriftstema: Økologi

Opskriftstema: Økologi

I denne måneds opskriftstema har vi fokus på økologi. Se de lækre opskrifter fra DAVA Foods, La Treccia, Magnihill og Schulstad. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
FoodService Danmark køber Grambogård

FoodService Danmark køber Grambogård

FoodService Danmark, som er en del af dagligvarekoncernen Dagrofa, har opkøbt det succesfulde fynske slagteri Grambogård.

Læs mere på FoodService Danmark
Opskriftstema: Grill og mad on the go

Opskriftstema: Grill og mad on the go

Bliv i denne måned inspireret af opskrifter fra Arla, Kohberg, Tulip og Unilever. Se alle opskrifterne her.

Læs mere
Stærk logistikdirektør til FoodService Danmark

Stærk logistikdirektør til FoodService Danmark

Thomas Panteli tiltræder som ny logistikdirektør i FoodService Danmark. Med tung international erfaring og en stærk, strategisk tilgang til logistik bliver Thomas Panteli fra den 1. april en del af ledelsesgruppen i foodservice-kæmpen.

Læs mere på FoodService Danmark
FoodXtra: Circle K aftale

FoodXtra: Circle K aftale

Eksklusiv aftale - kun for Foodxtra medlemmer. Få store rabatter på brændstof hos Circle K.

Læs mere
Klar til start

Klar til start

Uddannelsesforløb med jobgaranti, for unge med autisme. Se filmen her.

Læs mere
Dagrofa sætter fart på foodservice-forretning

Dagrofa sætter fart på foodservice-forretning

Dagligvarekoncernen Dagrofa har besluttet ikke at sælge FoodService Danmark og sætter i stedet ekstra fart på udviklingen af milliardvirksomheden, som fremover bliver et selvstændigt selskab i koncernen.

Læs mere på FoodService Danmark
Catering Engros er “Klar til start”

Catering Engros er “Klar til start”

FoodService Danmarks datterselskab Catering Engros skaber sammen med ”Klar til Start” jobmuligheder for personer med autisme.

Læs mere
FoodService Danmark får godkendt køb af økologigrossist

FoodService Danmark får godkendt køb af økologigrossist

Opkøbet af Grøn Fokus gør FoodService Danmark til den stærkeste økologipartner for de professionelle danske køkkener.

Læs mere på FoodService Danmark
FoodService Danmark i rekordfremgang

FoodService Danmark i rekordfremgang

Milliardforretningen Foodservice Danmark fortsætter sin fremgang på markedet for fødevaresalg til professionelle.

Læs mere på FoodService Danmark
Catering Engros i samarbejde med Scandic om kvalitetsmærke for kødkvæg

Catering Engros i samarbejde med Scandic om kvalitetsmærke for kødkvæg

Scandic Hotels har indgået et samarbejde med Dansk Angus Forening og Catering Engros om et nyetableret kvalitetsmærke – ’Dansk Angus Kød’ – som skal sikre en høj kvalitetsstandard for dansk Angus.

Læs mere
FoodService Danmark køber økologigrossist

FoodService Danmark køber økologigrossist

FoodService Danmark overtager aktiemajoriteten i økologigrossisten Grøn Fokus, og ...

Læs mere på FoodService Danmark
FoodService Danmark sælger Sørwi til Delika

FoodService Danmark sælger Sørwi til Delika

Efter fire års ejerskab sælger FoodService Danmark pålægs- og røgvareselskabet Sørwi til Delika Food Group as. Salget sker for at fokusere forretningen og styrke FoodService Danmarks kernekompetencer.

Læs mere på FoodService Danmark
Ny direktør i Catering Engros

Ny direktør i Catering Engros

FoodService Danmark forsætter styrkelsen af vækst. Dagrofa meldte i sidste uge ud, at der skal findes en ny ejer til FoodService Danmark. Det får ikke virksomheden til at skrue ned for ambitionerne.

Læs mere

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk