Log på webshoppen

Gillardeau østers

Det er østerssæson i øjeblikket, og vi har fået de lækre franske Gillardeau østers i vores sortiment. Denne østers er blandt verdens fineste og bliver ofte serveret på Michelin-restauranter. Den har sin oprindelse i den franske Gillardeau familie, der har opdyrket og solgt østers siden 1898. Gillardeau østers har en fin smagsbalance mellem nøddetoner, alger og hav, og er en forholdsvis stor østers, der er ideel til at pifte festmåltidet op med.

Tilberedning

Det er slet ikke så svært som man skulle tro at åbne en østers. Brug et almindeligt viskestykke til at holde østersen godt fast med. Brug en østerskniv til at vride skallerne fra hinanden og skær senen over. Husk at rense for skaldele inden servering. Du kan både spise østers rå med en marinade af citronsaft og skalotteløg, eller servere den i en gratineret version med et glas champagne til.

 

Vores Gillardeau østers er høstet i Danmark og sælges lige nu på webshoppen (varenr: 251899): www.cateringengros.dk

Seneste nyheder

Læs mere på Strandby Fisk

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk