Om os

Profil

Catering Engros koncernen er en af Danmarks største udkørende foodservice-grossister. Vi har mere end 100 lastbiler og flere lagerterminaler på centrale placeringer i Danmark, hvilket gør, at vi kan levere friske varer i hele landet. Catering Engros koncernen har en årlig omsætning på 1,8 mia. kr.


Vores erfaring og kapacitet gør, at vi kan hjælpe dig med dine fødevareleverancer, uanset hvilken forretning du har. Se med nedenfor, hvordan vores effektive organisation og distribution kan hjælpe dig og din forretning.

 

Historie

Mange års erfaring

Catering Engros A/S er en moderne virksomhed med en hæderkronet historie, som vi er stolte af. Vores kunder fortæller, at vores succes er bygget på kvalitet, service og evnen til at opfylde deres ønsker - derfor er vi stolte!


I top 3
Catering Engros A/S er et relativt nyt navn. Bag navnet ligger stolte traditioner, som rækker næsten 170 år tilbage i tiden. I dag ligger vi i top 3 over Danmarks førende leverandører til foodservice-sektoren, men vi har ambitioner om at blive både større og bedre.

Kunders behov ændrer sig hele tiden, og hos Catering Engros er det vores opgave er at forstå og dække disse behov - det er vores krav til os selv!

Intet er for stort eller småt
Uanset hvor stor eller lille din virksomhed er, sætter vi en ære i at levere til tiden og give dig service, der er helt i top. Derfor har du en række muligheder hos Catering Engros, som hele tiden opdateres og udvikles, så vi altid er medvirkende til, at din forretning kan skabe succes.

Løbende udvikling
Vi arbejder hele tiden med at forbedre vores service på alle fronter. Det kan være i form af mere fleksible åbningstider, nye muligheder for e-handel, sparring fra vores dygtige konsulenter eller medlemskab af vores loyalitetsklub.

 

Ejerforhold

Catering Engros A/S er en del af FoodService Danmark

FoodService Danmark omfatter udover Catering Engros også Cash & Carry-kæden Dagrofa S-Engros.

FoodService Danmark ejes af Dagrofa, en af Danmarks største dagligvarekoncerner.

 Under Catering Engros A/S er der følgende hel- eller delejede datterselskaber:

 

Vores vision - det bedste valg

Vores vision er at blive Danmarks største og bedste foodservice leverandør.

Derfor arbejder vi hele tiden med at få dybere indsigt i vore kunders behov, og udvikler løsninger og koncepter der styrker vores kunders forretning og vækst. Løbende fokus på udvikling af kompetencer og medarbejdere er drivkraften bag vores vækst og vores kunders loyalitet.

Vores styrke er medarbejdernes engagement, tryghed omkring kvaliteten af vores varer, samt god service.

Det betyder, at vi fokuserer på både optimering her og nu, at udnytte markedets erfaringer bedst muligt, skabe nytænkning og sætte dagsordenen for fremtiden. Vi vælger de bedste produkter på markedet, ansætter de mest proaktive og kompetente medarbejdere, samt har fingeren på pulsen hos vores kunder. Catering Engros er den rigtige partner, når I ønsker at styrke Jeres forretning.

Derfor inviterer vi til tæt dialog med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Professionalisme betyder åbenhed for feedback og viljen til hele tiden at blive bedre. Bedre til at servicere dig og alle vores andre kunder.

Private Labels (egne handelsmærker)
En vigtig del af vores mision er også, at tilbyde produkter af høj kvalitet, som mange har brug for i store mængder - det er oprindelsen til Catering Engros egne handelsmærker: Kokkens Catering og First Price.

Derfor er private labels et område, Catering Engros løbende udvikler i samarbejde med vores kunder og leverandører. Vi sørger hele tiden for at have fingeren på pulsen, så vi kan købe ind i så store mængder, at prisen bliver attraktiv for vores kunder.

På den måde kan du optimere din forretning på dit volume-forbrug.

Som altid hos Catering Engros er kvalitet vores første prioritet. Derfor er ingen af vores private labels discountvarer, tværtimod. Vi er dygtige købmænd, og det skal vores kunder nyde godt af - det betyder topkvalitet, der ikke er dyrt.

 

 

En del af FoodService Danmark

KØDGROSSISTEN

PASSION FOR KVALITET

KødGrossisten producerer kødprodukter til det professionelle køkken. Varesortimentet rummer både ferske og frosne varer, som kan bearbejdes og leveres efter kundens ønsker.

Læs med om kødgrossisten

HKI OST

SPECIALISTER I OST - MED MANGE FORDELE

HKI OST er produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Med HKI OST serviceres du med specialviden, inspiration og dybdegående markedskendskab.

Læs mere om HKI Ost

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Prima frugt tilbyder et stærkt sortiment indenfor frugt og grønt - såvel konventionelt som økologisk, fra de bedste danske og internationale leverandører.

Læs mere om Prima frugt

GRØN FOKUS

ØKOLOGISK TOTALLEVERANDØR

Grøn Fokus giver vores kunder adgang til det stærkeste økologisortiment. Med Grøn Fokus får du værdi i din forretning og en produkt- og vidensmæssig platform inden for økologi.

Læs mere om Grøn Fokus