EasyMenu

22. april 2018

EasyMenu - et værktøj til dig, som kunde

EasyMenu er et værktøj, som giver vores kunder lettere menuplanlægning og større overblik.
EasyMenu er et menuplanlægningsværktøj til dig, som laver mad til mange mennesker hver dag. Her kan du finde inspiration og opskrifter - og ingredienserne kan med et enkelt klik overføres til din varekurv.

 

Foodxtra medlemmer får flere fordele
Som medlem af Foodxtra kan du opleve alle EasyMenus mange fordele. Du kan udskifte ingredienser i opskrifterne og tilpasse antal kuverter, så det passer til netop dit køkken. Desuden kan du indtaste din ønskede kuvertpris - så udregner EasyMenu automtisk avancen for dig. Og så kan du indtaste dine egne opskrifter i EasyMenu, så du har dit helt eget menuplanlægningsværktøj, med kalkulationer.

Klik her, for at læse mere om hvordan du bliver medlem af Foodxtra (tidl. CE-xtra), eller kontakt din konsulent i dag, for at høre mere.

En del af FoodService Danmark

KØDGROSSISTEN

PASSION FOR KVALITET

KødGrossisten producerer kødprodukter til det professionelle køkken. Varesortimentet rummer både ferske og frosne varer, som kan bearbejdes og leveres efter kundens ønsker.

Læs med om kødgrossisten

HKI OST

SPECIALISTER I OST - MED MANGE FORDELE

HKI OST er produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Med HKI OST serviceres du med specialviden, inspiration og dybdegående markedskendskab.

Læs mere om HKI Ost

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Prima frugt tilbyder et stærkt sortiment indenfor frugt og grønt - såvel konventionelt som økologisk, fra de bedste danske og internationale leverandører.

Læs mere om Prima frugt

GRØN FOKUS

ØKOLOGISK TOTALLEVERANDØR

Grøn Fokus giver vores kunder adgang til det stærkeste økologisortiment. Med Grøn Fokus får du værdi i din forretning og en produkt- og vidensmæssig platform inden for økologi.

Læs mere om Grøn Fokus