Bestyrelses- & ledelsesændringer i FoodService Danmark

10. april 2018

Christian J. Storinggaard stopper som adm. direktør i FoodService Danmark.

Christian J. Storinggaard stopper som adm. direktør i FoodService Danmark. Claus Juel-Jensen, tidligere adm. direktør i NETTO International, overtager indtil ny adm. direktør er på plads.

”Christian J. Storinggaard har det seneste år gjort en stor indsats for at vokse vores Food Service aktiviteter. Vi er flyttet til nye faciliteter i Ishøj og har med god succes fået mange nye kunder ombord. På trods af en fremgang i omsætningen har indtjeningen dog ikke haft samme gode takter, og derfor har vi efter aftale med Christian valgt at stoppe samarbejdet”, udtaler Jesper Lok, bestyrelsesformand for FoodService Danmark og ejeren Dagrofa Aps.

Han tilføjer ”Samtidig har vi glæden af at ønske Tore Bekken, adm. direktør i ASKO, og Håkan Åkerström, koncernchef i Martin & Servera, velkommen ombord. Begge indtræder i bestyrelsen senere på måneden”.

Jesper Lok afslutter ”Vi ser fortsat et stort potentiale i FoodService Danmark, og med disse ændringer er vi overbevist om, at vi kan forløse dette”.

Yderligere info:
Jan Helleskov, kommunikationsdirektør i Dagrofa, tlf. 4199 3202

En del af FoodService Danmark

KØDGROSSISTEN

PASSION FOR KVALITET

KødGrossisten producerer kødprodukter til det professionelle køkken. Varesortimentet rummer både ferske og frosne varer, som kan bearbejdes og leveres efter kundens ønsker.

Læs med om kødgrossisten

HKI OST

SPECIALISTER I OST - MED MANGE FORDELE

HKI OST er produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Med HKI OST serviceres du med specialviden, inspiration og dybdegående markedskendskab.

Læs mere om HKI Ost

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Prima frugt tilbyder et stærkt sortiment indenfor frugt og grønt - såvel konventionelt som økologisk, fra de bedste danske og internationale leverandører.

Læs mere om Prima frugt

GRØN FOKUS

ØKOLOGISK TOTALLEVERANDØR

Grøn Fokus giver vores kunder adgang til det stærkeste økologisortiment. Med Grøn Fokus får du værdi i din forretning og en produkt- og vidensmæssig platform inden for økologi.

Læs mere om Grøn Fokus