Sporbarhed på fisk

Der er fra Fødevarestyrelsens side et krav om, at man, i køkkenerne, kan dokumentere sporbarheden på den fisk,  man serverer for sine gæster.

De oplysninger, der skal være tilgængelige på emballagen fra leverandør/producent er:

  • Fiskens danske og latinske betegnelse
  • Fremstillings- og el. pakkedato
  • Batch nr./lot nr.
  • Fangststed og -område
  • Fangstredskab
  • Fiskefartøjets ID nr.

Vi anbefaler, at hver gang I modtager fisk, tager et billede af etiketten, alternativt fysisk gemmer etiketten i jeres egen kontrolmappe, således at I over for tilsynsførende fra FVST kan dokumentere, at det er muligt, at spore den fisk I serverer.

En del af FoodService Danmark

KØDGROSSISTEN

PASSION FOR KVALITET

KødGrossisten producerer kødprodukter til det professionelle køkken. Varesortimentet rummer både ferske og frosne varer, som kan bearbejdes og leveres efter kundens ønsker.

Læs med om kødgrossisten

HKI OST

SPECIALISTER I OST - MED MANGE FORDELE

HKI OST er produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Med HKI OST serviceres du med specialviden, inspiration og dybdegående markedskendskab.

Læs mere om HKI Ost

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Prima frugt tilbyder et stærkt sortiment indenfor frugt og grønt - såvel konventionelt som økologisk, fra de bedste danske og internationale leverandører.

Læs mere om Prima frugt

GRØN FOKUS

ØKOLOGISK TOTALLEVERANDØR

Grøn Fokus giver vores kunder adgang til det stærkeste økologisortiment. Med Grøn Fokus får du værdi i din forretning og en produkt- og vidensmæssig platform inden for økologi.

Læs mere om Grøn Fokus