Leverandører

Catering Engros samarbejder med dygtige og kompetente leverandører. Høj kvalitet, stabil leverance og bred produktviden er i højsædet, så du som kunde får de rigtige varer til tiden.

 

Information og løsninger

Herunder finder du information om en række af vores udvalgte leverandører. Har du/I yderligere spørgsmål til leverandører, produkter eller løsninger er du velkommen til at kontakte kundeservice på 70 80 88 88.

 

Levering til Catering Engros?

Har du som leverandør innovative tanker, produkter i den rigtige kvalitet til vores målgrupper og en stabil forsynings streng, er du velkommen til at kontakte vores indkøbs- og kategoriafdeling på tel. 70 80 80 80.

Se vores logistik guide her

 

Become a supplier for FoodService Danmark

If you have innovative ideas, great quality products for our target groups and a stable supply chain, you are more than welcome to contact our supply and category management team: +45 70 80 80 80

Read our logistics guide here

En del af FoodService Danmark

KØDGROSSISTEN

PASSION FOR KVALITET

KødGrossisten producerer kødprodukter til det professionelle køkken. Varesortimentet rummer både ferske og frosne varer, som kan bearbejdes og leveres efter kundens ønsker.

Læs med om kødgrossisten

HKI OST

SPECIALISTER I OST - MED MANGE FORDELE

HKI OST er produkter i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Med HKI OST serviceres du med specialviden, inspiration og dybdegående markedskendskab.

Læs mere om HKI Ost

PRIMA FRUGT

FORNEMMELSE FOR KVALITET

Prima frugt tilbyder et stærkt sortiment indenfor frugt og grønt - såvel konventionelt som økologisk, fra de bedste danske og internationale leverandører.

Læs mere om Prima frugt

GRØN FOKUS

ØKOLOGISK TOTALLEVERANDØR

Grøn Fokus giver vores kunder adgang til det stærkeste økologisortiment. Med Grøn Fokus får du værdi i din forretning og en produkt- og vidensmæssig platform inden for økologi.

Læs mere om Grøn Fokus